Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket zavar hogy szegenyek...

Titeket zavar hogy szegenyek vagytok?

Figyelt kérdés

Nyilvan a szegenyseg mindenkinel relativ, de ti hogy ertelmezitek ezt?

Megelegedtek azzal, amitek van, vagy belebetegedtek nehany “alom” hianyaba?

Mire vagytok az eletben, ami penzbe kerul?

2022. nov. 26. 19:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es hsz,

Te ertelmisegi…. En foiskolara jarok, mellette dolgozom.

A parom tanar, “friss” diplomas, akinek nem jart a fizetesemeles, igy 130 nettonal felmondott.

Nem mindenkinek konnyu, a “csorijoska” kifejezes relativ, te lehet kint azert kolduskodsz amim nekem mar regen megvan, es beered annyival. Te barom.

2022. nov. 26. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem zavar, láttam tönkremenni a sokat kereső, vezetőbeosztású ismerőseimet.
2022. nov. 26. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
Lincseljük meg a 9-est írjunk neki priviket. Ja de IT-s. Nehogy vírust küldjön a marhája.
2022. nov. 26. 21:14
 14/18 Salx Narval ***** válasza:
47%
A szegényebbek néha elégedettebbek a sorsukkal, mint némelyik jómódú. Én az elsők táborába tartozom és a kérdésedre válaszolva már nem zavar az ami nem lehet az enyém. Nem vagyok hajlandó mindent feladni azért, hogy felfelé kapaszkodjak egész hátralévő életemben. Beérem azzal a nem túl sokkal amit megfeszülés nélkül eltudok érni és azt hiszem békét is találtam ebben. Fiatal koromban zavart és küzdöttem is rendesen ellene, szerintem tudni kell megállni idővel.
2022. nov. 27. 04:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy szegények vagyunk, mert ez túlzás, pl. van saját otthonunk, de amúgy zavar az, hogy sose fér bele semmi luxus, értsd éttermezés, nyaralás, valami nekem tetsző bútor random megvásárlása, ilyesmi.

De az még jobban zavar, hogy azt érzem, én mindent megtettem már, amit tudtam. Érettségi óta dolgozom (a férjem is), munka mellett csináltam diplomát, sajátítottam el két nyelvet felsőfokon, és akkor az égvilágon sehol nem akartak még 250 ezernél többet fizetni (és még ez a cég is megszűnt, míg most gyerek vagyok, nem tudom, hova fognak felvenni dolgozni 2 gyerekkel, akikkel X időközönként táppénzre kell menni).

Szóval érted, nem a fenekemen ültem, tanultam, dolgoztam, oké, nem IT mérnök még hasonló lettem, mert ez iszonyat távol áll tőlem, még a Java programozás alapjai sem ment, csak közgazdász lettem. De azért k*rvára tanultam, mindig dolgoztam, két helyen is.

Max. azt tudnám elképzelni, ha elköltözünk innen Pestre, csak akkor megint ott vagyunk, hogy a lakásunk árából semmit nem veszünk, aztán a plusz bevétel elmegy lakhatásra

2022. nov. 29. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Fú de utálom az olyan mentalitású embereket, mint a 9-es. Először is honnan tudod hogy ki mennyit, illetve mit tanult? A másik hogy ha te ide lenézően ide leírod hogy, 8-9 ezer eurókat keresel, azzal a másik nem lesz előrébb. Aztán lenézitek akiknek nincs diplomájuk, azért ha mindenkinek diplomája lenne, akkor ki sütné a pofádba a kenyeret, nem lennének kukások, ki vinné el a szarodat, nem lennének takarítók, itt maszkálnánk a szárba meg a mocsok a, és még sorolhatnám. Szóval ebbe kéne belegondolni, mielőtt pálcát törsz bárki felett, ugyanis minden munka számít.
2022. nov. 29. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:
*mocsokba
2022. nov. 29. 19:48
 18/18 turidominik16 válasza:
te vagy az viktor?
2023. febr. 4. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!