Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar ha egy srác szegényebb nállatok?
Basszus nekünk sincs emeletes házunk. Még rendes szobám sincs. 😂
De amúgy ez is elég h*lye kérdés.
Attól függ. Ha felnőtt vagyok és szeretnék a férfival családot is alapítani,azért keressen olyan jól,hogy ha elmegyek szülni neki egy gyereket, el tudjak menni gyesre anélkül,hogy éhenhalnánk. Persze dolgozom és kapnám a gyest,de tudjuk,hogy az nem egy hatalmas összeg. Az autó nem feltétel, az 5 emeletes ház sem. Én is felnőttem a tesómmal egy szobában,autónk se volt. Annyi pénz legyen,hogy ne kelljen éhezni és legyen kifizetve a számla. Luxus nekem nem kell,sosem kellett. Nyaralásra sincs igényem, nem járok fodrászhoz,szoliba,körmöshöz,plázázni,ruhákra sem szórom a pénzt. Egyszóval legyen elég pénz a megélhetésre, esetleg legyen pénz félrerakva ha valami sos kell. (Nekem is van). Természetesen a szerelem a lényeg, de aki szerint a pénz semmit nem számít,az hazudik.
31/n
A privátra válaszolva..
Akkor vegyük azt, hogy nem szeretnék gyereket. Se a férfi..
Kalkulálni kell egy betegséget is, vagy egy tartósabb időszakot amikor nem tudok dolgozni ( akár egy betegség.) Akkor majd ülünk a sötétben, mert nem tudunk számlát fizetni? Nincs kaja,de legalább van szerelem!
Amugy én is tartottam el pasit. Nem is az volt a baj maga de még csak nem is segített semmit. Jól kerestem,de annyi volt a kiadás hogy még nekem kellett kölcsönkérnem bérletre hó végén.. a srácot nem zavarta,hiába mondtam h keressen másodállást,kitelt volna az idejéből. Helyette csak játszott meg döglött egész nap.. meg követelőzött,hogy neki ez kell meg az kell.. én meg dolgoztam 2 helyen.
De az opció nálam érvényes,mivel én szeretnék gyereket, így ezt az oldalt nézem. Megjegyzem,akkor sem a pasin akarok élni, ahogy lehet visszamegyek dolgozni,de nyilván kiesik legalább 1 év. Az anyagi biztonság kell a mai világban bárki bármit mond.
Az nem zavar ha szegényebb,viszont az igen, ha szegény.
Ha én el tudok menni nyaranta diákmunkára,akkor ő is. A semmire nem lehet egy kapcsolatot,egy jövőt építeni.
Az "elvárás" a normál anyagi körülmények, nincs igényem luxusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!