Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar ha egy srác szegényebb nállatok?

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy nincs auto,5szobas emeletes haz stb. Megis igenyes fiu es helyes az ember

2019. dec. 23. 02:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Basszus nekünk sincs emeletes házunk. Még rendes szobám sincs. 😂

De amúgy ez is elég h*lye kérdés.

2019. dec. 23. 07:34
 2/12 MrPifta ***** válasza:
78%
én azért egy olyan nőt szeretnék találni, aki a személyiségemért szeret.
2019. dec. 23. 08:09
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ. Ha felnőtt vagyok és szeretnék a férfival családot is alapítani,azért keressen olyan jól,hogy ha elmegyek szülni neki egy gyereket, el tudjak menni gyesre anélkül,hogy éhenhalnánk. Persze dolgozom és kapnám a gyest,de tudjuk,hogy az nem egy hatalmas összeg. Az autó nem feltétel, az 5 emeletes ház sem. Én is felnőttem a tesómmal egy szobában,autónk se volt. Annyi pénz legyen,hogy ne kelljen éhezni és legyen kifizetve a számla. Luxus nekem nem kell,sosem kellett. Nyaralásra sincs igényem, nem járok fodrászhoz,szoliba,körmöshöz,plázázni,ruhákra sem szórom a pénzt. Egyszóval legyen elég pénz a megélhetésre, esetleg legyen pénz félrerakva ha valami sos kell. (Nekem is van). Természetesen a szerelem a lényeg, de aki szerint a pénz semmit nem számít,az hazudik.

31/n

2019. dec. 23. 09:12
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2019. dec. 23. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem zavar.
2019. dec. 23. 09:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar.Előző barátommal ugyan így voltunk.Nem arról van szó hogy nagyok az igényeim de szerintem az nem akkora kérés hogy egy hónapban egyszer elvigyen kávézni..nem a nők dolga hogy eltartsák a férfit
2019. dec. 23. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

A privátra válaszolva..

Akkor vegyük azt, hogy nem szeretnék gyereket. Se a férfi..

Kalkulálni kell egy betegséget is, vagy egy tartósabb időszakot amikor nem tudok dolgozni ( akár egy betegség.) Akkor majd ülünk a sötétben, mert nem tudunk számlát fizetni? Nincs kaja,de legalább van szerelem!

Amugy én is tartottam el pasit. Nem is az volt a baj maga de még csak nem is segített semmit. Jól kerestem,de annyi volt a kiadás hogy még nekem kellett kölcsönkérnem bérletre hó végén.. a srácot nem zavarta,hiába mondtam h keressen másodállást,kitelt volna az idejéből. Helyette csak játszott meg döglött egész nap.. meg követelőzött,hogy neki ez kell meg az kell.. én meg dolgoztam 2 helyen.

De az opció nálam érvényes,mivel én szeretnék gyereket, így ezt az oldalt nézem. Megjegyzem,akkor sem a pasin akarok élni, ahogy lehet visszamegyek dolgozni,de nyilván kiesik legalább 1 év. Az anyagi biztonság kell a mai világban bárki bármit mond.

2019. dec. 23. 15:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az nem zavar ha szegényebb,viszont az igen, ha szegény.

Ha én el tudok menni nyaranta diákmunkára,akkor ő is. A semmire nem lehet egy kapcsolatot,egy jövőt építeni.

Az "elvárás" a normál anyagi körülmények, nincs igényem luxusra.

2019. dec. 23. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem várok el olyat, amit én nem tudok megadni és mivel mi is kétszobás lakásban lakunk öten, nem zavarna ha a fiúnak nincs luxusvillája.
2019. dec. 23. 22:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem. Saját magáért szeretem, nem a pénzéért.
2019. dec. 23. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!