Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk titeket zavar, ha ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar, ha ilyen egy lány?

Figyelt kérdés

Ha szeretek valakit, félénkebb, bénább, és kedvesebb vagyok. Nehezen jönnek ki a szavak, mindent leverek, sokat dicsérem valós és mondvacsinált okok miatt, megosztom vele a kajámat, bármit kölcsönadok, ha kéri, mindenben segítek, ha kell. Szinte folyton mosolygok, mindenen nevetek, és nagyon könnyen pirulok.

Jellemző rám az anyáskodás:

-szeretek sütni-főzni és mindenféle kajával elhalmozni azokat, akiket szeretek, ha rajtam múlna, a kiszemeltem tuti nehezebb lenne már 1-2 kilóval.:D Ha nem kér kaját vissza szoktam néha kérdezni, hogy: ,,de biztoos?, tutii?, de nagyon finom!"

-nagyon tudok aggódni tök hülyeségeken is, mondjuk elesik, én meg:,, Úristen jól vagy?" vagy, amikor megbetegedett, hiányzott 2 napot, amint hazaértem rögtön megkérdeztem hogy van, mert féltem, hogy valami súlyos a baja/meghalt. Túrákra is elhatároztam, hogy viszek majd kötszert, kézfertőtlenítőt, ragtapaszt, Betadint, meg extra vizet, hátha baja esik neki vagy valaki másnak.

16/l

2018. ápr. 2. 20:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Tök jó, tök aranyos vagy, hogy ennyire figyelsz a másikra, de én csak egy ok miatt nem jönnék össze egy ilyen lánnyal, és ez az, hogy egy ilyen lányt a fiú úgy csavar az ujja köré, ahogy akar, én meg magamat ismerve kihasználnám ezt.
2018. ápr. 2. 20:14
 2/23 anonim ***** válasza:

Pótanyukát kereső privátözön: 3,2,1....

Aranyos lehetsz nagyon egyébként. :) Nem hogy nem zavarna, de kifejezetten örülnék, ha ilyen barátnőm lenne. Az aggódást nem kell túlzásba vinni, a többi csupa pozitív, meg cuki dolog.

2018. ápr. 2. 20:18
 3/23 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Eddig még csak egy jött.:D

2018. ápr. 2. 20:33
 4/23 anonim ***** válasza:
Mindent megadnék érte😍😍
2018. ápr. 2. 20:36
 5/23 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon aranyos :)

16F

2018. ápr. 2. 20:44
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszi megint!:)

És akkor is ezt gondoljátok, ha nem esetetek amúgy a csaj?

2018. ápr. 2. 20:59
 7/23 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nagyon aranyos lány lehetsz:) Ha a külsőd is rendben van akkor onnan már sima út a sikerhez:)

Egy dologgal viszont legyél tisztában.

Próbálj meg olyan embert választani aki értékeli ezeket a gesztusokat mert ha ennek pont az ellentettét választod idővel lehet hogy kiöli belőled, pedig pont az ilyen lányokra lenne szükség:)

Úgyhogy jól válassz :)

2018. ápr. 2. 21:02
 8/23 anonim ***** válasza:
71%
Belsőleg ez szerintem Rendben van.Külsőleg ha valakinek megtetszel ezzel a kombinációval,akkor nyert ügyed van.
2018. ápr. 2. 21:08
 9/23 anonim ***** válasza:
Minnél jobban "megfogsz" belsőre, annál kevésbé szàmit a külső nekem
2018. ápr. 2. 21:20
 10/23 anonim ***** válasza:
Engem mindez biztos idegesítene, ne haragudj, aranyos vagy tényleg, hihetetlenül imádnivaló, de ez egy idő után biztos az agyamra menne, és közben nem merném elutasítani nehogy megbántsalak, s érzem, hogy aztán csak egyből kirobbanna, hogy zavar mindez, s méginkább rosszat okoznék. Szóval igen, zavarna.
2018. ápr. 3. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!