Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar, ha ilyen egy lány?
Ha szeretek valakit, félénkebb, bénább, és kedvesebb vagyok. Nehezen jönnek ki a szavak, mindent leverek, sokat dicsérem valós és mondvacsinált okok miatt, megosztom vele a kajámat, bármit kölcsönadok, ha kéri, mindenben segítek, ha kell. Szinte folyton mosolygok, mindenen nevetek, és nagyon könnyen pirulok.
Jellemző rám az anyáskodás:
-szeretek sütni-főzni és mindenféle kajával elhalmozni azokat, akiket szeretek, ha rajtam múlna, a kiszemeltem tuti nehezebb lenne már 1-2 kilóval.:D Ha nem kér kaját vissza szoktam néha kérdezni, hogy: ,,de biztoos?, tutii?, de nagyon finom!"
-nagyon tudok aggódni tök hülyeségeken is, mondjuk elesik, én meg:,, Úristen jól vagy?" vagy, amikor megbetegedett, hiányzott 2 napot, amint hazaértem rögtön megkérdeztem hogy van, mert féltem, hogy valami súlyos a baja/meghalt. Túrákra is elhatároztam, hogy viszek majd kötszert, kézfertőtlenítőt, ragtapaszt, Betadint, meg extra vizet, hátha baja esik neki vagy valaki másnak.
16/l
Pótanyukát kereső privátözön: 3,2,1....
Aranyos lehetsz nagyon egyébként. :) Nem hogy nem zavarna, de kifejezetten örülnék, ha ilyen barátnőm lenne. Az aggódást nem kell túlzásba vinni, a többi csupa pozitív, meg cuki dolog.
Köszi!:)
Eddig még csak egy jött.:D
Köszi megint!:)
És akkor is ezt gondoljátok, ha nem esetetek amúgy a csaj?
Szerintem nagyon aranyos lány lehetsz:) Ha a külsőd is rendben van akkor onnan már sima út a sikerhez:)
Egy dologgal viszont legyél tisztában.
Próbálj meg olyan embert választani aki értékeli ezeket a gesztusokat mert ha ennek pont az ellentettét választod idővel lehet hogy kiöli belőled, pedig pont az ilyen lányokra lenne szükség:)
Úgyhogy jól válassz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!