Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire zavar, ha egy fiú szemüveget visel?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 22:25
1/9 anonim válasza:
Van akinek nagyon jól áll, szóval egyáltalán nem zavar, főleg, hogy én is az vagyok.
De ha valaki nem a megfelelő fazont választja, az nem biztos, hogy előnyös:)
2/9 anonim válasza:
Van akiknek nem all jól, es vannak, akiket nagyon édessé tesz a szememben :) De semmilyen esetben nem kizáró tényező!
4/9 anonim válasza:
Szemüveges srac vagyok,ha esetleg valamelyik csajszi ismerkedne irjon! 18F :)
6/9 anonim válasza:
Nem zavar, én is szemüveges vagyok. Bár én mostanában inkább kontaktlencsét használok,mert nekem úgy kényelmesebb.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar,meg ugye lehet helyette kontaktlencsét is hordani :)
17/L
8/9 anonim válasza:
A barátom szemüveges :) Engem egyáltalán nem zavar, főleg mert jól áll neki. 17L
9/9 anonim válasza:
Először nolj fel agyilag babam . Hány éves vagy 10 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!