Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket zavar hogy szegenyek...

Titeket zavar hogy szegenyek vagytok?

Figyelt kérdés

Nyilvan a szegenyseg mindenkinel relativ, de ti hogy ertelmezitek ezt?

Megelegedtek azzal, amitek van, vagy belebetegedtek nehany “alom” hianyaba?

Mire vagytok az eletben, ami penzbe kerul?

2022. nov. 26. 19:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Zavar, persze. De mindig is dolgoztam rajta, hogy ne legyek az. Először oktatással, azt hittem, a tanulás, a művelődés majd jobb életet biztosít. Nem így lett. Most külföldön dolgozom. Nem tudnék belenyugodni, hogy nem teszek magamért semmit. De nagyon nehéz így.
2022. nov. 26. 19:36
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Zavar igen, és egy ideje vagyis átmenetileg megelégszem azzal amim van, de változtatni szeretnék rajta. Hogy mire vágyok? Egy szép lakásra vagy házra, egy menő cégre. Egyellőre egyik se kivitelezhető.
2022. nov. 26. 19:43
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Zavar, de kozben tudom, hogy mas nagyon hálás lenne azert, ami nekem van.
2022. nov. 26. 19:51
 4/18 anonim ***** válasza:
64%
Fú 1-es nálam ugyanez van. 19 éves koromtól (2 éve) vagyok kint, nagyon nehéz volt eleinte, de úgy voltam vele hogy inkább kibírom, mint sem hazajöjjek a semmire. Hálistennek nagyon szívós vagyok.
2022. nov. 26. 19:55
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
Zavar
2022. nov. 26. 19:55
 6/18 anonim ***** válasza:
65%
Igen, zavar, főleg ha másokhoz (értelemszerűen jobb módúakhoz) nézem magam. De amúgy én is tudom, hogy igazából sokan nagyon is örülnének, ha lenne annyijuk, mint ami nekem van (lakás, autó).
2022. nov. 26. 19:56
 7/18 anonim válasza:
60%
" Titeket zavar hogy szegenyek vagytok?" - A felső tízezret nem zavarja hogy szegények vagyunk , de lásd a jó oldalát is - A jövedelmed (ha van) a jóléthez nagyon kevés - az éhen pusztuláshoz meg egy kicsit sok !
2022. nov. 26. 19:58
 8/18 anonim ***** válasza:
68%

Zavart

Nem volt semmink, zsemle meg parizer rúd, libazsir ilyenek. Elkezdtem tenni érte. Lejartam vasazni, gyűjteni amiket kidobni, leadtam a rezeket meg ilyenek. Majd fát vágtunk az erdőből, és eladtuk. Azóta tisztességes vállalkozásom van 2 lányomnak mindene megvan

2022. nov. 26. 20:10
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Bírom az ilyen csórijóskákat.

Ezért kellett volna kiskorban is tanulni.

It-s szakemberként,egyetemi végzettséggel itthon havi nettó 800-1 millió között kerestem.

Kijöttem Münchenbe itt havi 8 ezer euro,céges teló céges kocsi is van.

2022. nov. 26. 20:30
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
#9 Tanultam. De nem minden végzettséget fizetik egyformán.
2022. nov. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!