Mi a véleményetek azokról az emberekről, akik nem mennek
el osztálytalálkozókra? Ez jellemzően amiatt lehet, mert
ezek az emberek nem értek el semmit az életben?
6évig szivattak, néztek semmibe. Mi okból mennék közéjük?
2022. nov. 13. 20:55
12/46 anonim válasza:
Csak olyanok ragaszkodnak az osztálytalálkozóhoz akik népszerűek voltak a suliban és a suli után meg le se szarta senki az életben, újból érezni szeretnék milyen nyeregben lenni.
Akinek tartalmas az élete az nem fog régi klikknek megfelelni és akikkel úgyis tartotta a kapcsolatot azokkal ezután is fogja.
Egyébként az első osztálytalálkozó még nem a méregetésről szokott szólni.
2022. nov. 13. 20:58
13/46 anonim válasza:
Jobban ok, hogy nem volt jóban velük.
2022. nov. 13. 20:59
14/46 anonim válasza:
Szerintem többre vittem, mint a 90%-uk. Hitel és 3 pulya bevállalása nélkül lett házam. Viszonylag jó munkám van (nem a szakmám, de nem szakadok meg a munkában, laza meló). 10 évet simán letagadhatok. Stb
Nincs kedvem elmenni. Nem vagyok kíváncsi a többiekre. Lesz4rom mi lett velük.
2022. nov. 13. 20:59
15/46 anonim válasza:
utáltam őket, 4 évig keserítették az életemet. Örülök, hogy megszabadultam tőlük. minek menjek el?
2022. nov. 13. 21:04
16/46 anonim válasza:
Sajnálom azokat a szerencsétleneket, akik számára azért létfontosságú esemény egy osztálytalálkozó, hogy megnyugtathassák magukat, arra a 2-3 órára még mindig ők az osztály f@szagyerekei.
2022. nov. 13. 21:07
17/46 Darius- válasza:
Én egyre sem mentem el. Ebben az is érv, hogy mashol élek mar.
A kapcsolatot tartom azokkal most is, akik a barataim azota és egyazon iskolaba jartunk, a tobbi érdektelen szamomra.
2022. nov. 13. 21:10
18/46 anonim válasza:
En nem utaltam oket es kb normalis eletem van (semmi extra, de sajat ujepitesu lakas, szegyellnivalom nincs), de egyszeruen nem izgatnak annyira, hogy idot szanjak erre a programra. Ha ki akarok mozdulni, inkabb a barataimmal, parommal szervezek programokat.
2022. nov. 13. 21:11
19/46 anonim válasza:
Az, hogy 14 és 18 éves korunk között kb három és fél évig egy teremben ültünk 30 másikkal, nem teszi indokolttá, hogy több év elteltével (4, 8, 12 stb) még érdekeljenek. Ha három és fél évig dolgoztál egy munkahelyen, akkor még 4 év múlva visszavágysz oda élménycserére? A középiskolás évek nem fontosak a későbbi élet szempontjából, az emberek, akikkel megszűnt a kapcsolat, érdektelenek. Elmúlt.
2022. nov. 13. 21:13
20/46 anonim válasza:
Nem érdekelnek. Az a pár ember, aki érdekel, azokkal rendszeresen beszélünk, de akivel kb 4 év alatt 3 szót váltottam, az most sem érdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!