Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 felettiek, bántok valamit...

30 felettiek, bántok valamit a 20-as éveitekből amit megtettetek, vagy éppen nem tettetek?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi az?

2022. nov. 8. 13:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Csokolom kettonk kozul ki a frusztralt? Tan a jolmukodo hazassagaban mar nem kap annyit, mint fiatalon a bulik utan?
2022. nov. 8. 13:45
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

"Csokolom kettonk kozul ki a frusztralt?"

nem is tudom. mondjuk amelyikünk lazán kisujjból lek.rvázta kvázi az összes nőt?

2022. nov. 8. 13:48
 13/25 anonim ***** válasza:
79%

A "kiélni magát" miért egyenlő a fűvel-fával való kufirccal? :D

Ezt sose fogom megérteni.

Elég jól "kiélem magam", utazgatok, a hobbijaimnak hódolok, élvezem az életet, nem marad ki semmi - mindezt teszem úgy hogy 7 éve monogám kapcsolatban élek.

Miért csak úgy lehetne "kiélni magad" hogy minél több emberrel lefekszel? Ennek mi köze az élethez? :D

2022. nov. 8. 13:51
 14/25 anonim ***** válasza:
30%

14-es

Ideztem, mint ezt akkor is leirtam. Termeszetesen nem minden no ku*va, de aki riba*ckent el vagy elt, az riba*c. Ezen kar fennakadni, megsertodni rajta.

2022. nov. 8. 13:54
 15/25 anonim ***** válasza:
67%

a "kiélés" lényege: kevés kötöttség, sok változatosság, kipróbálsz sok mindent, csinálsz mindenfélét, amit jólesik, amiben élvezetet találsz.

amit #9 ír, az az, hogy kiéled magad szexuális értelemben. amit te írsz, az az, hogy kiéled magad hobbik és más szabadidős tevékenységek terén.

2022. nov. 8. 13:55
 16/25 anonim ***** válasza:
32%
#16 egyszer, ha végre egy kicsit fejlettebbek lesznek az emberi készségeid, undorítónak fogod találni, amiket itt most leírtál.
2022. nov. 8. 13:55
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Ennek fejlettebbek mar nem igen lesznek, ennyire futotta. Legalabb alszent nem vagyok.
2022. nov. 8. 13:57
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Ennel*
2022. nov. 8. 13:57
 19/25 anonim ***** válasza:
27%

Nem értem mi bajod azzal ha valaki szexuálisan kiéli magát.

Én 4 kontinens 10 országában éltem, cégeim vannak, akadémikus vagyok, mégis a gondolat hogy szingliként egy új lánnyal megismerkedjek, és hatással legyek rá szexuálisan, még mindig van olyan izgalmas mint látni egy vulkánt kitörni vagy lovon átszelni egy erdőt. Evvan.

2022. nov. 8. 14:02
 20/25 anonim ***** válasza:
30%

Semmi bajom nincs vele, engem nem bantasz se Te se masok, en csak a sajat velemenyem mondtam el, miszerint az ilyen nok azok, akiknek leirtam oket. Nyilvan neked ferfikent a megitelesed megint mas, mint a noknek (mas tema, ne menjunk bele).

Termeszetesen ha lenne Magyarorszagon vitakultura, akkor errol szep hosszasan tudnank beszelgetni.

2022. nov. 8. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!