Nektek mi volt az eddigi legbeválalósabb, merészebb dolog amit megtettetek?
Elmentem észak koreába
Fizetés helyett elfutottam fegyveres rabló elől afrikában
turista hajó tetején szex havercsajjal a fülöp szigeteken
megkértem egy lány kezét
stb. Utóbbiak azért jutottak eszembe mert párkapcsolati témánál vagyunk:D
Aki nullára pontozott, elárulná, hogy miért nem volt "hasznos" a válaszom? Nem ez volt a kérdés?
#5 voltam
Látom nincs nagyon értelmes válasz, hát akkor jövök én :D mivel párkapcsolati témában vagyunk, gondolom ilyen sztorikra vagy kíváncsi.
22L vagyok, párom 23F.
- Szexeltünk egy strandon, fényes nappal a termálvízben úgy, hogy ültek tőlünk 3-4 méterre emberek a vízben. Az ölébe ültem, a fürdőgatya "slicc" részénél kivettem a f*rkát és a félrehúzott fürdőbugyim mellett beraktam. 3-4 perc óvatos "fel-le" mozgás, elment. :D Nyilván nem volt rendes szex, de izgi volt, azóta is kiakarok próbálni ilyeneket.
- Törzskocsmában egy wcben is szexeltünk, lehajtott wc ülőkére rátérdeltem, ő meg hátulról. A wc ajtótól amúgy 2 méterre aludt egy haverunk az asztalon, azt mondta fura hangokra kelt fel, de utólag csak röhögünk rajta.
- Engedtem neki egyszer seggbe, ez lehet nem nagy dolog, de nekem az volt. Fájt is, azóta nem csináltuk :D mindkettőnknek első alkalom volt.
- Közös barátunknál volt házibuli, ott aludtunk, másnap ők kiugrottak boltba kajáért, én addig leszoptam a konyha közepén. :D
- Mikor menstruálok mindig szexelünk, mert kancásabb is vagyok olyankor, egyszer annyira véreztem közben, hogy a lepedőn kb fél méteres vértócsa maradt. Kidobtuk a ház előtti kukába, másnap hallottuk, hogy a szomszédok azt tárgyalták, hogy valakit a lépcsőházban meggyilkoltak. haha :D
Lehet lepontozni az "undi" dolgok miatt, fiatalok vagyunk, bevállalósak, szerintem most kell igazán élnünk. Nyilván ezek nem rendszeresek, több éves kapcsolat alatt történtek ilyenek. :)
Az első sziklaugrásom. 17 éves voltam, és 25 méterről ugrottam. Izgultam, de fantasztikus volt, azóta többször is megtettem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!