Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi volt az eddigi...

Nektek mi volt az eddigi legbeválalósabb, merészebb dolog amit megtettetek?

Figyelt kérdés

2019. okt. 28. 20:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
A nappali arckrémemet kentem fel éjszakára is.
2019. okt. 28. 21:52
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Egy buliban strip-pokeren buktam, és meztelenre kellett vetkőznöm legalább 20 ember előtt.

Persze aztán más is bukott, úgyhogy jól elvoltunk úgy meztelenül...

2019. okt. 28. 22:23
 13/26 anonim ***** válasza:
80%

" 8-as: imádlak, és jó a stílusod is!:)"

Akkor is imádnád ha kiderülne, hogy nem huszonéves lány,

hanem 50 éves perverz bácsika?!

Mert a beírásaiból ez jön le.

2019. okt. 29. 00:03
 14/26 anonim válasza:
11%
Utolsó, 8as vagyok. Miért is jön le, hogy perverz bácsika lennék? Csak az szerethet extrém dolgokat? Különböző emberek vagyunk, mindenki máshogy éli ki a fiatalkorát, szerintem semmi gond nincs azzal, hogy én a párommal akivel évek óta együtt vagyok, nem csak 4 fal között szexelek.
2019. okt. 29. 00:34
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
Tuti öregember vagy, azok járnak termálfürdőbe. Meg a ku_rvák nem büszkék rá hogy azok, nem dicsekednek vele.
2019. okt. 29. 00:47
 16/26 anonim ***** válasza:
12%

16-os, te nagyon keveset tudsz, jóbarát, ráadásul azt is rosszul!

Micsoda elmaradott baromság, hogy a termálba csak öregek járnak? He? Magadnál vagy?!

Attól hogy valaki bevállalósabb, és nem olyan begyepesedett koravén mint te, az már rögtön qrva?

Milyen mélysötét vagy te, kisgyerek?

Honnan szalasztottak téged?

2019. okt. 29. 04:42
 17/26 anonim ***** válasza:
24%
Megfogtam egy papagájt
2019. okt. 29. 07:09
 18/26 anonim ***** válasza:
95%

Jézusom.

Emberek szexelnek a strandon de ket lany nem adhat egymásnak szajra puszit az utcán mert szinte megvan kovezve erte.Mi ez ha nem igazságtalanság.

2019. okt. 29. 07:50
 19/26 anonim válasza:
0%

Megint 8-as vagyok. Annyira aranyosan sugárzik a féltékenység a mondandódból, kedves 16-os, hogy szinte megsajnállak. Nem kifejezett termálfürdőbe mentünk, hanem strandra, Budapesten, ahol a 6 medence között van termálfürdős rész is. Ezekbe nem csak öregek mennek, tele volt amúgy fiatalokkal, mert nagyon egészséges a bőrnek a termálvíz. :)

Az meg, hogy szerinted k**rva vagyok, amikor összesen 1 emberrel feküdtem le életemben, azzal akivel jelenleg is 3 éve együtt vagyok, hát az legyen a te bajod. :) Engem nem bántasz ezzel meg, hisz ismerem magam, inkább téged sajnállak amiért ilyen indulatokat vált ki belőled az, hogy más éli az életét úgy, ahogy ő akarja.

2019. okt. 29. 11:49
 20/26 anonim válasza:
25%

19-es, mi köze van a kettőnek egymáshoz? Akit zavar, hogy két lány puszilkodik az utcán, az pont annyira beszűkült gyökér, hogy az is zavarná, hogy vannak akik nem csak ágyban sz*xelnek.

Engem egyik se zavar, én örülök, ha valaki jól érzi magát a kapcsolatában, legyen az hetero, bisz*x, meleg, akármi.

Megint 8-as voltam.

2019. okt. 29. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!