Nektek mi volt az eddigi legbeválalósabb, merészebb dolog amit megtettetek?
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 20:43
21/26 anonim válasza:
Áruld már el, hogy mire kellene féltékenynek lennem. Az igénytelenségedre, hogy a reumás öreg csontjaikat áztató vénemberek közé folyatod a vaginádból a pasid spermáját? Komolyan ennyire buta vagy, vagy csak ennél hatásosabb választ nem bírtál hirtelen kipréselni magadból?
22/26 anonim válasza:
8.ban meglógtamna suliból, hogy kefeljek egy 10 évvel idősebb pasival, 18 évesen először mentem Bécsbe várost nézni, szexeltem motorháztetőn, utcán, munkahelyi öltözőkben szereltem, lakáson is, pénzért. 🙂🙂
23/26 anonim válasza:
Jó, volt az, majd lehet visszatérek nemsokára, sokat masztizom amikor nosztalgiázom.
24/26 anonim válasza:
Ki mit gondol itt azt meg lesz arom.
25/26 anonim válasza:
Sparos szatyorral mentem a Lidlbe.
26/26 anonim válasza:
Kedves 19-es!
Voltaképpen azert irtam le ezt a hasonlatot mert sok emberből egy ártatlan kapcsolat idegességet es undort vált ki de ahogy látom van olyan akiből amit leírtál nem. Nem tudtam hova tenni, mégiscsak van egy kis különbség es hogy melyik a gyengébb a ketto közül azt mindenki sejti remelem 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!