30 felettiek, bántok valamit a 20-as éveitekből amit megtettetek, vagy éppen nem tettetek?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi az?2022. nov. 8. 13:01
21/25 anonim válasza:
Hogy nem hagytam el a párom, és a legszebb éveimet (20-30) hagytam, hogy tönkretegye.
22/25 anonim válasza:
Ezt miért nekem írtad? Nem ribiztem senkit, meg nem minősítettem, csak egy kérdést tettem fel.
#14 voltam
23/25 anonim válasza:
14,
Bocsi, felreirtam, 13-asnak ment.
24/25 Metionin válasza:
Bánom hogy nem szakítottam meg a kapcsolatot olyan emberekkel, akik gyökerek. Sokkal jobban érzem magam, mióta nem kommunikálok velük és visszanézve érthetetlen, miért nem léptem hamarabb. Bár ha azt nézzük, akkoriban ez sokadrangú probléma volt az életemben, de mégis.
Illetve bánom, hogy annyira alávetettem magam az egyik témavezetőmnek az egyetemen, vakon bíztam benne, aztán csúnyán kibszott velem.
25/25 anonim válasza:
#23 a válaszok egy részét kitörölték és így a számozás összekeveredett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!