Van olyan dolog az életetekben amit régen csináltok, de nagyon szégyellitek, hogy megtettétek? És a jelenben is szégyent éreztek magatok iránt.
Nekem van csomó ilyen dolog, régi viselkedések, tettek, kapcsolatok.... ha csak rágondolok, szörnyen érzem magam, hogy lehettem ennyire h.lye hogy így viselkedtem.
(Aki azt írja titok, stb , ne itt veszekedjen légyszíves😅 sok ilyen kérdést olvasgattam és szinte mindegyiken csak a veszekedés volt oldalakon keresztül. )
Egyet szégyellek a mai napig.
Intő jelek ellenére megszerettem egy nőt, aki aztán pokollá tette az életem és lenullázott.
Ha visszamehetnék időben, szóba sem állnék vele....
De, így jártam...
Többször is berúgtam annyira, hogy nagyon kellemetlen és kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, olyan is többször volt, hogy nem emlékeztem semmire, szóval tényleg csak az Isten tudja, hogy mi történt akkor velem, mindezt 16 és 18 éves korom között.
Megcsaltam a páromat a saját bizonytalanságom miatt.
Beleszerettem egy olyan emberbe, akinek a személyisége nagyon taszító, de ez valahogy akkor nem tűnt fel, mert megmagyaráztam magamnak, hogy az intő jelek valójában nem is intő jelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!