30 felettiek, bántok valamit a 20-as éveitekből amit megtettetek, vagy éppen nem tettetek?
Bar en nem vagyok meg eppen 30, de van, amit nagyon banok, foleg kozoktatas szempontjabol.
2# ertem mit mondasz, de oszinten, 20-on evesen az a jo, ha valaki agybol agyba jar? (Ha pedig a kieeles alatt mast ertesz, hibas a felvetes) Az ilyen holgyekbol lesz altalaban 30x eves korukra kiegett ember, akik panaszkodnak, hogy nem talalnak igaz szerelmet. En szemely szerint 20 eves korom ota vagyok egyutt a baratnommel, semmiert nem valasztanam ehelyett azt, hogy ketnaponta mas novel legyek.
Azt bánom hogy nem eltem ki magam eléggé
Illetve , én teljesen kiélveztem az eletet
Rengeteg kalandom volt, buliztam, pasiztam, utaztam stb
De azt érzem kevés volt 😬😬
például hogy erőn felül elvégeztem az egyetemet időben, de jobb lett volna csúszni egy évet, akár csak az évfolyamtársaim többsége. több időm maradt volna a szakmai és az emberi fejlődésre is.
és hamarabb le kellett volna válni. sok huszonéves éli úgy az életét, hogy igazából nem tudja magát felnőttként képviselni a szüleivel szemben, meghatározó elem a döntéseiben, hogy mit fognak gondolni anyuék, és túl sokáig tartoztam közéjük én is.
de úgy istenigazából nem bánok semmit, jól alakult az életem.
"ertem mit mondasz, de oszinten, 20-on evesen az a jo, ha valaki agybol agyba jar? (Ha pedig a kieeles alatt mast ertesz, hibas a felvetes) Az ilyen holgyekbol lesz altalaban 30x eves korukra kiegett ember, akik panaszkodnak, hogy nem talalnak igaz szerelmet. En szemely szerint 20 eves korom ota vagyok egyutt a baratnommel, semmiert nem valasztanam ehelyett azt, hogy ketnaponta mas novel legyek."
ez már ötven éve is lejárt lemez volt, hogy ha fiatalon sokat szexelsz, akkor csak a kiégés marad.
te boldog voltál ugyanazzal a lánnyal 20 éves korod óta. neked ez bejött, váljék egészségedre. másnak meg jobban esett bulizni-csajozni-pasizni, és csak később megállapodni. ezzel sincs gond.
3-as, hülyeséget írsz. Igaza volt a 2-es kommentelőnek.
Fiatalon élje ki magát az ember. Én ezt tettem és jól tettem. 9 éve élek boldog házasságban és nem hiányzik semmi, nem kell azon picsognom, hogy jaj ez is kimaradt meg az is kimaradt. Sosem csaltam meg a férjem és nem is fogom, mivel pontosan tudom, mire van szükségem és mennyire szerencsés vagyok vele.
9-es
A hülyeség az, hogy ha nem basztál fűvel-fával fiatalon, akkor nem éltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!