Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 felettiek, bántok valamit...

30 felettiek, bántok valamit a 20-as éveitekből amit megtettetek, vagy éppen nem tettetek?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi az?

2022. nov. 8. 13:01
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Nem találkoztam egy sráccal.
2022. nov. 8. 13:06
 2/25 anonim ***** válasza:
33%
Banom hogy 7 evig kapcsolatban voltam. A huszas evekben ki kell elni magad, en vegul 30 korul tettem. Igaz akademikuskent es sikeres vallalkozokent elegge lejtett a pálya, mig fiatalon nem. Mindenesetre kar fiatalon lekotodni, ezek az évek a felfedezesrol szolnak, szerintem.
2022. nov. 8. 13:08
 3/25 anonim ***** válasza:
54%

Bar en nem vagyok meg eppen 30, de van, amit nagyon banok, foleg kozoktatas szempontjabol.

2# ertem mit mondasz, de oszinten, 20-on evesen az a jo, ha valaki agybol agyba jar? (Ha pedig a kieeles alatt mast ertesz, hibas a felvetes) Az ilyen holgyekbol lesz altalaban 30x eves korukra kiegett ember, akik panaszkodnak, hogy nem talalnak igaz szerelmet. En szemely szerint 20 eves korom ota vagyok egyutt a baratnommel, semmiert nem valasztanam ehelyett azt, hogy ketnaponta mas novel legyek.

2022. nov. 8. 13:17
 4/25 anonim ***** válasza:
33%

Azt bánom hogy nem eltem ki magam eléggé

Illetve , én teljesen kiélveztem az eletet

Rengeteg kalandom volt, buliztam, pasiztam, utaztam stb

De azt érzem kevés volt 😬😬

2022. nov. 8. 13:18
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
1 dolgot nem bántam meg, hogy külföldi szakmai gyakorlatra mentem, az a 4 hét volt a legjobb abban a 10 évben
2022. nov. 8. 13:20
 6/25 anonim ***** válasza:
76%

például hogy erőn felül elvégeztem az egyetemet időben, de jobb lett volna csúszni egy évet, akár csak az évfolyamtársaim többsége. több időm maradt volna a szakmai és az emberi fejlődésre is.

és hamarabb le kellett volna válni. sok huszonéves éli úgy az életét, hogy igazából nem tudja magát felnőttként képviselni a szüleivel szemben, meghatározó elem a döntéseiben, hogy mit fognak gondolni anyuék, és túl sokáig tartoztam közéjük én is.

de úgy istenigazából nem bánok semmit, jól alakult az életem.

2022. nov. 8. 13:30
 7/25 anonim ***** válasza:
42%
Igen, prostinak kellett volna menni, nem itt önérzeteskedni meg erkölcsösködni.
2022. nov. 8. 13:31
 8/25 anonim ***** válasza:
61%

"ertem mit mondasz, de oszinten, 20-on evesen az a jo, ha valaki agybol agyba jar? (Ha pedig a kieeles alatt mast ertesz, hibas a felvetes) Az ilyen holgyekbol lesz altalaban 30x eves korukra kiegett ember, akik panaszkodnak, hogy nem talalnak igaz szerelmet. En szemely szerint 20 eves korom ota vagyok egyutt a baratnommel, semmiert nem valasztanam ehelyett azt, hogy ketnaponta mas novel legyek."

ez már ötven éve is lejárt lemez volt, hogy ha fiatalon sokat szexelsz, akkor csak a kiégés marad.

te boldog voltál ugyanazzal a lánnyal 20 éves korod óta. neked ez bejött, váljék egészségedre. másnak meg jobban esett bulizni-csajozni-pasizni, és csak később megállapodni. ezzel sincs gond.

2022. nov. 8. 13:32
 9/25 anonim ***** válasza:
33%

3-as, hülyeséget írsz. Igaza volt a 2-es kommentelőnek.

Fiatalon élje ki magát az ember. Én ezt tettem és jól tettem. 9 éve élek boldog házasságban és nem hiányzik semmi, nem kell azon picsognom, hogy jaj ez is kimaradt meg az is kimaradt. Sosem csaltam meg a férjem és nem is fogom, mivel pontosan tudom, mire van szükségem és mennyire szerencsés vagyok vele.

2022. nov. 8. 13:32
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

9-es

A hülyeség az, hogy ha nem basztál fűvel-fával fiatalon, akkor nem éltél.

2022. nov. 8. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!