Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki tud házat venni, miből...

Aki tud házat venni, miből keres annyi pénzt, és mennyi önerő kell hozzá?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Értem, hogy sok szerencsés ember örököl vagy pénzt vagy ingatlant, de aki nem, az hogyan? “ sehogy” jellegű válaszokra nem vagyok kíváncsi. Unokatesóm pl. Külföldön dolgozott 10 évig, és úgy vett házat. Viszont én viszolygok a gyári munkától, nőies munkák passzolnak hozzám, úgy mint gyerekekkel foglalkozni, másokon segíteni, tanítani, vagy bármi ami kreativitással kapcsolatos. Ezek, pl. szociális szféra is, rendkívül alul van fizetve. Esetleg ha vállalkozó lennék lenne esélyem? Pl. Fodrász, tetováló, grafikus? Vagy pedig kreatív vállalkozás? Biztos naivnak gondoltok, de szerintem mások is elszoktak gondolkodni, hogy belevágjanak-e valami újba, és hogy hogyan javíthatnának az életükön, normális válaszokat szeretnék kapni.

2022. okt. 26. 06:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
17%

Képzeld el én is Nógrádban élek és itt is 150 millióért hirdetik a házakat xd Ezért hihetetlen a számomra.

2022. okt. 26. 08:45
 22/40 anonim ***** válasza:
70%

150 milla Nógrádban...

Na van ott 10-ért, meg 200-ért is. Attól függ, mi az igényed.

2022. okt. 26. 09:01
 23/40 anonim ***** válasza:
87%

Meg attól is függ, hogy Nógrádban hol laksz. Én Pest megye határán, itt kb. ugyanolyan árszabás van, mint az agglomerációban. Viszont Tarján környékén nyilván sokkal olcsóbb minden.

2022. okt. 26. 09:05
 24/40 anonim ***** válasza:
73%

Én őszintén leírom.

Nyertem a lottón,abból vettem meg a szülői ház mellett lévő házat,és a telek mögött lévő két üres telket.

Ebből az egészből egy építési vállalkozó segítségével egy mediterrán luxusbirtokot alakítottam ki.

Végösszeg 300 millió ft volt.

2022. okt. 26. 09:10
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

:D:D:D

Pont ezt akartam írni, hogy lottózzon!:D

2022. okt. 26. 09:18
 26/40 anonim ***** válasza:
31%
Mi vettünk egy házat, most újítjuk, ha kész lesz 200 mFt felett lesz az ára. Kerülni meg kb 120-ba kerül. Ezt hívják értékteremtésnek (inflációnak, háborús veszélyhelyzetes eu szankciópárti nyerészkedésnek)
2022. okt. 26. 09:31
 27/40 anonim ***** válasza:
96%
#26 de a kérdés az, hogy milyen munkából tudtál venni 120 milliós házat.
2022. okt. 26. 09:33
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Borsoddal nem az a baj hogy sok a cigány, mert tényleg egy szép hely, ha nem nincsenek munkahely minden Miskolcra összpontosul .

Miskolcon kívül semmi, se Szerencs, se Tokaj, se vonzáskörzet felejtős .

Ami még fut Tiszaújváros, Kazincbarcika de oda is inkább vendégmunkásokat hoznak ukrán ,román stb..... helyekről

2022. okt. 26. 09:57
 29/40 anonim ***** válasza:
95%

Mi 25 éves korunkra egyedül maradtunk. A férjem adósságokat örökölt, mert nem tudták, hogy mit kell csinálni. Én semmit sem örököltem. Albérletben élünk, tavalyra sikerült kifizetni minden adósságot. Most fel fogjuk venni a babaváró hitelt, az lesz az önerő és amennyi hitelt kapunk, abból veszünk valami lakást.

Én két állásban dolgozom, a férjem pedig már 2 éve úgy dolgozik, hogy csak hétvégén találkozunk, cserébe sokat keres. Mivel 33 éves korunkra sikerült elérni, hogy mínusz helyett csak nullán álljunk, nem nagyon van időnk összerakni az önerőt, ha családot is szeretnénk, ezért kell a babaváró. Meg kb egy életre újra eladósodni. Szóval így.

2022. okt. 26. 10:04
 30/40 anonim ***** válasza:
81%
Én külföldi munkából vettem egy lakást, de nem lakom benne mert itthon nincs normális munka, ki van adva és továbbra is külföldön dolgozom inkább.
2022. okt. 26. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!