Csak én vettem azt észre, hogy az alacsonyabb iskolázottsági rétegekben jellemzőbb a dohányzás?
Hát nálunk suliban sem a jó réteg dohányzott.
Egyébként a szivar is káros, de azt inkább idősebb korosztálynál veszem észre. Annak mégis van egy “kultusza”. Mondjuk az én szememben az is büdös.
Most akkor eldontotted hogy neked van igazad,jól erzem?
Mert akkor rad hagyom😃
Felesleges vele vitázni, ő eldöntötte, hogy a szakmunkást egy kalap alá kell venni a kiégett, frusztált, munkásszállón élő gyári melósokkal és csak a primitívebb réteg dohányzik. :D
Igaz, nálunk is dohányzott a kertben a festő, de 2 heti munkájáért több mint 300.000 forintot fizettem ki (gletteléssel mindennel együtt) és tele volt melóval. Szóval alsó hangon 2-3x több a bevétele neki is, mint amennyi valaha a kérdezőnek lesz a diplomájával. De azért nézzük le őt is, biztos egy aluliskolázott valaki, mert nincs egy semmire sem jó diplomája szociológiából, nem értelmiségi. :D
Az, hogy a fél világot bejárta és minden témához hozzá tud szólni (mellesleg nagyon jó volt vele beszélgetni) nem számít. Dohányzik és nem diolomás. Szóval semmirekellő és ostoba is. :D
Érdekes, itt egész normális válaszok születtek erre a kérdésre.
Aki erős idegzetűnek tartja magát, annak itt egy kiváló ellenpélda az ilyen szektás dohánygyűlölködőkre, ami ennél a kérdésnél jött, jöttek egy páran a kérdezőhöz hasonló mentalitással:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1205..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!