Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyiért vásárolod a cigidet...

Mennyiért vásárolod a cigidet illetve milyet szívsz?

Figyelt kérdés

Hobbidohányos vagyok, szeretem a különlegességeket és szeretek ebben a témában beszélgetni, olvasni, foglalkoztat a téma. Ukrajnából hozatok gyümölcsöset vagy mentolosat, zöldet is. De szívtam ecigit, töltöttet, pattintósat stb. De a favorit mégis a piros Marlboro, mert karakteres az íze, kicsit olyan nekem mint az őrölt kávé. Ti milyet szívtok illetve mi a kedvencetek? Mennyiért vásároljátok és mennyit szívtok belőle egy nap?

Negatív hozzászólókat töröltetem vagy lepontozom. Ebben a kategóriában nincs helye ítélkezésnek. :)

2022. jún. 28. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Kék LD-t szoktam venni, de nem szívok sokat. Havonta 2-3 szàlat, ha bulizni megyek egy éjszaka 4-5 szál. Másik kedvencem az arany Marlboro.

Van ecigim is, de mostanában ahhoz nincs kedvem. Iqos hívő nem vagyok, és nem kedvelem a mentolos, meg pattintós kivitelt sem.

2022. jún. 30. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Áfonyás pattintós szivarkát szoktam venni. 560 forint körül van egy 10 szálas doboz.
2022. júl. 1. 11:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Én töltöm is, tavalyi zacskót 1400 ft-ért vettem piros Marlboro és hát nem számoltam pontosan de több mint 80 szál kijött belőle. Sokkal jobban lehet ilyenekkel spórolni is.
2022. júl. 1. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!