Csak én vettem azt észre, hogy az alacsonyabb iskolázottsági rétegekben jellemzőbb a dohányzás?
Én nem dohányzom, de valamiért engem sose zavart, ha más igen. Nem tudom miért kell állandóan bántani a dohányosokat :)
Egyébként én most összeszámoltam nagyjából az ismerettségi körömben hány diplomás van, összesen kettőt találtam csak sajnos, de mindketten dohányoznak. Nyilván több nem diplomás ismerősöm van, így azok között természetesen számokban több a dohányos, viszont ha az arányokat nézzük, a diplomás ismerőseim 100%-a dohányzik :D
Mindegy, nyilván ez egy hülye statisztika, de a saját ismerőseimet tudom csak számbavenni.
Én nem vagyok olyan eloitéltes, hogy amiatt, mert valaki dohanyzik lenézzem. Nincs koze ahhoz, hogy ki mennyire muvelt, tobb tudos dohanyzott.
Én tarsasagban, ha vannak velem dohanyosok és megkinalnak ragyujtok, kulonben nem hasznalom. Abban igazad van, hogy egészségtelen.
12-az valóban gáz.
Szerencsére nem tartozom közéjük. 😃
Pont, hogy a való életben élek. Látok én mindent. Rengeteg helyen megfordulok. Munkahely, egyetem, baráti társaság, család stb.
Nekem van 1 olyan diplomás ismerősöm (ügyvéd), aki minden este kiül 1 üveg pezsgővel a teraszra. Az jobb mint a cigi? :D
Nem szeretem az általánosítást, pláne úgy, hogy közben lenézed a szakmunkást, aki pl.asztalosként alsó hangon 2x annyit keres, mint amennyit te diplomásként fogsz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!