Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol keresnétek lakáson belül...

Hol keresnétek lakáson belül 800 ezer Forintot, ha...?

Figyelt kérdés

...azt a demens hozzátartozótok ásta el valahová?

Már mindent feltúrtunk, a mami szerint ellopták. De ez utóbbi kizárt.

2022. okt. 18. 13:01
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
96%

Nagyanyámnál az asztalon volt egy sima fadobozban 2M Ft, úgy, hogy cérnaspulnik, gyűszű, tűkészlet volt rajta.

Gyakorlatilag az első dolog volt amit megláttál, de a kutya nem foglalkozott vele, mert szem előtt volt.

2022. okt. 18. 14:06
 22/48 anonim ***** válasza:
97%
Ruhák zsebében a szekrényben, iratok között, fényképalbumban, Bibliában ha vallásos a mami. Ha van villany/ gázóra szekrény, ilyesmik.
2022. okt. 18. 14:16
 23/48 anonim ***** válasza:
89%
Az már valószínű nem lesz meg, pl szemetes is lehetett a rejtekhely vagy bármi olyan ahonnan rég ki lett dobva akaratlanul.
2022. okt. 18. 14:17
 24/48 anonim ***** válasza:
95%
Vannak még néha tiszta pillanatai? Ha igen, akkor egy ilyen pillanatban kell megkérdezni, hátha elárulja. A keresés nagyon ritkán vezet eredményre, többnyire lakásfelújításkor kerülnek elő a kincsek, figyelni is kell, nehogy bontatlanul legyen kidobva bármi.
2022. okt. 18. 14:18
 25/48 anonim ***** válasza:
86%
na még a végén én is találok valamit :D
2022. okt. 18. 14:20
 26/48 anonim ***** válasza:
85%
A szekrényre kirakott mindenes tálka, amibe a kincseit teszi, pl parfümök, gyöngy nyakláncok, bizsu ékszerek, gombok, ilyenek alá is szokták tenni. Én találtam már a mamának szuvenírként adott kagylós fülbevaló tartó dobozkában is a szivacs alatt, ezt ő mutatta meg egy alkalommal.
2022. okt. 18. 14:40
 27/48 anonim ***** válasza:
97%
Éléskamrában a krumpli alatt.
2022. okt. 18. 14:41
 28/48 anonim ***** válasza:
94%

Ha megtalaljatok, ird meg legyszi, kivancsi vagyok, hova kerult vegul. Remelhetoleg nem a kukaba, de vegso esetben lehet erdemes megnezni a lenti nagy kukakat, ha meg nem vittek el azota.

Csak azt tudom mondani, amit az elozoek, minden mozdithato helyet nezzetek at. Elszivo csove, ha van, kepek mogott a falon, nagy szekrenyek ala bedugdosva egyesevel, minden ruhat kirazni, atnezni, zoknikat kiforditani, huto, minden dobozt kinyitni (cukortarto es tarsai), stb.

2022. okt. 18. 14:43
 29/48 anonim ***** válasza:
96%
Szemét is esélyes sajnos. Anyai nagynéném csinált ilyet betegen, egy üres chipseszacskóba csomagolta bele. Csak viszonyításképp: másik chipses zacskóba meg belekakilt és azt rakta félre...
2022. okt. 18. 14:49
 30/48 anonim ***** válasza:
41%
Adnék neki 100-200eft-ot és kilesném, hogy hova teszi, hátha előkerül a 800 is.
2022. okt. 18. 14:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!