Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol keresnétek lakáson belül...

Hol keresnétek lakáson belül 800 ezer Forintot, ha...?

Figyelt kérdés

...azt a demens hozzátartozótok ásta el valahová?

Már mindent feltúrtunk, a mami szerint ellopták. De ez utóbbi kizárt.

2022. okt. 18. 13:01
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
96%
Ha vannak akkor az ilyen porcelán biszbaszokban érdemes lehet megnézni. Mi egy porcelán szoborban találtuk meg az "ellopott" aranyakat. Szalvétába tekerve, leragasztva voltak beletömködve, hogy ne csörögjön. Nyilván mikor megemeltem, akkor éreztem, hogy van benne valami.
2022. okt. 18. 14:52
 32/48 anonim ***** válasza:
97%
Több helyre is szét lehet osztva, szóval olyan helyen is érdemes keresni, ahol 800 ezer nem fér el egyben. (Bár az sem igényel nagy helyet, sajnos.)
2022. okt. 18. 14:53
 33/48 anonim ***** válasza:
76%
Első körben megbizonyosodnék arról, nincs-e olyan családtag, aki esetleg megfújta a pénzt, hogy majd a nyuszira (demens hozzátartozó) fogja.
2022. okt. 18. 15:02
 34/48 anonim ***** válasza:
88%

Hú, hát az a baj, hogy egy demens idős szó szerint bárhova eltehette. Mindegyikük azt mondja, hogy ellopták, és közben mind elpakolta. Nem tudom, miért, de ez teljesen jellemző. Nagymamám is ezt csinálta. :(

Igazából nehéz tippet adni, mert tényleg bárhol lehet. Lehet, hogy nem is egyben van ez az összeg, hanem szétszórva.

Az sem kizárt viszont náluk sajnos, hogy odaadták valami csalónak.

2022. okt. 18. 15:26
 35/48 anonim ***** válasza:
96%
Nem olvastam hozzászólásokat, szóval lehet hogy már írták, de én a ruhákat és az ágyneműket nézném meg. Egy idős szomszédom halála után a gyerekei amikor szortírozták a cuccait, többmillió forintot összeszedtek. Bele volt varrva kabátok belsejébe, meg ágyneműkbe.
2022. okt. 18. 15:30
 36/48 anonim ***** válasza:
95%
Kabátzsebben becsomagolva ruhazsebkendőbe, levesestálba,bögrébe... az én demens rokonom így dugdosta el a dolgait!!
2022. okt. 18. 15:33
 37/48 anonim ***** válasza:
88%
Még nem vagyok demens, de én pl a szekrénybe egy taskaba, egy mobiltelefon dobozba raktam el régebben.
2022. okt. 18. 15:41
 38/48 anonim ***** válasza:
90%

"arra gondol, hogy úgyis kinyitja minden nap a szekrényajtót, majd akkor mindig csekkolja"

Szerintem még idáig se jut el...

Kérdező, majd mesélj, hogy mi lett! Sok sikert a kereséshez! :)

2022. okt. 18. 15:50
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Cserépkályhában
2022. okt. 18. 15:56
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
A bugyik közé,vagy a paplanba.
2022. okt. 18. 16:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!