Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket zavarna ha a párotok...

Titeket zavarna ha a párotok előtte nap nem említene semmit de elmenne a barátaival ide oda?

Figyelt kérdés

Nem az zavar hogy elmegy ilyen olyan programokra vagy akármi, hanem hogy nem szólt.

Minden nap beszéltünk előtte nap is. Úgy volt hogy vagy munka vagy suli.

Csak olyan fura hogy régen mindig elmondta hova megy és én is elmondom. Most meg nem is említett semmit. Nem spontán program volt mert időpontot kellett foglalni.

tegnap 18:34
 1/3 anonim válasza:

Szerintem azért ez erősen függ attól hogy együtt éltek-e, mert akkor magától értetődő hogy szól előre.

Ha nem külön laktok szerintem nem lenne vész hogy nem szól, de ha előtte mindig mondta akkor mindenesetre elég fura ez a pálfordulás.

tegnap 18:41
 2/3 anonim válasza:
#1-es vagyok *Ha külön laktok
tegnap 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy én ilyenkor ő vele beszélném meg a dolgokat, és nem a Gy.k.-n, számomra idegen emberekkel.
tegnap 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!