Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire vagy boldog és...

Mennyire vagy boldog és elégedett?

Figyelt kérdés

Egy 0-10-ig terjedő skálán?

Írd meg kommentben, amelyik az utóbbi időszakban a legjellemzőbb rád!

10 - Majd kicsattanok a boldogságtól, csodás életem van, maximálisan elégedett vagyok

9 - Boldog és elégedett vagyok, az életem nagyjából rendben van

8 - Vannak hiányosságok, de összességében véve jól megvagyok

7 - Egész jó, nem panaszkodom

6 - Elvagyok, mint a befőtt

5 - Olyan semmilyen, se nem túl jó, se nem túl rossz

4 - Nem vagyok a toppon

3 - Elég rossz a közérzetem

2 - Kimondottan pocsék a helyzet

1 - Boldogtalan és elégedetlen vagyok, az életem borzalmasan alakul

0 - Már a kötelet csomózom

2022. okt. 12. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2. Van állásom, albim, ez jó, de nem tudok váltani munkahelyet, így nem jó.
2022. okt. 12. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:

2

Nem találok munkát, nincs bevételem ezért rá vagyok utalva másra, emellett sok a kiadás. Pedig vannak terveim és céljaim, de mióta kitettek a munkahelyemről, azóta nem találok semmit és már a takarékaim is feléltem. Eléggé kétségbeesett vagyok emiatt, rossz, hogy nem tudok magamra hagyatkozni és a magam ura lenni, nem tudok így félre tenni sem a céljaimra, pedig mindig egy spórolós és megfontolt ember voltam. Nem találom a helyem, de bízom benne hamarosan lesz új állásom, amit szeretek és biztos alapot ad a jövőre.

2022. okt. 13. 04:08
 13/15 anonim ***** válasza:

8

Megszabadultam a mérgező emberektől. Lefogytam 34 kilót és tartom a súlyomat nem híztam vissza. Találtam végre jó munkahelyet. És alakul a párkapcsolat is. Ha elfogy a hitelem akkor 9 lesz.

2022. okt. 13. 04:14
 14/15 anonim ***** válasza:

1

Tanultam, képeztem magam. Hiába. Mindenhonnan elutasítottak azzal a dumával, hogy "pályakezdőt nem alkalmazunk".

Jelenleg egy betanított munkában senyvedek, amit tiszta szívemből gyűlölök.

Jó munkahelyem soha nem volt. Lenyúltak pénzzel, hazudoztak rólam a hátam mögött, egy olyan károkozást rám hazudtak amit el sem követtem (milliós tétel), dolgoztam 20 és 24 órát is. Volt olyan, hogy egy hét alatt tudtam 20 órát aludni. 2-3 órát is ingázok/ingáztam melóba.

Párkapcsolatom nincs. A kutya sem akar egy olyan emberrel összeállni aki 24 órát van a munkahelyén.

Pénzügyileg viszonylag stabil vagyok, nem jó a helyzet, de egy gyenge átlag színvonal megvan. Persze, ha óradíjra osztom vissza, akkor már nem olyan rózsás a helyzet.

2022. okt. 24. 20:31
 15/15 anonim válasza:
7
2022. nov. 6. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!