Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van olyan sok ember...

Miért van olyan sok ember hétköznap munkaidőben az utcákon, plázákban?

Figyelt kérdés
Ha nagy ritkán el tudok szabadulni a munkából hétköznap munkaidőben mindig azzal szembesülök, hogy nagyon sokan lébecolnak, vásárolgatnak, kávézgatnak stb. Hogy van ilyen sok ember akiknek semmi dolguk nincs?

2022. szept. 4. 10:38
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Látom itt többeknek valamiféle komplexusuk van, mindenképp engem próbálnak egy kérdés miatt felelőségre vonni, már lassan én vagyok a hibás, hogy munkaidőben dolgozok. :D Akkor a mentálisan problémásoknak egy kis magyarázat: ez egy kérdés volt nem állítás. Megkérdeztem miért van ennyi ember az utcán munkaidőben, és ezzel nem állítottam semmit. Ha szövegértelmezési problémátok van az meg egy másik probléma.
2022. szept. 4. 12:12
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen választ vársz, teljesen egyértelmű, hogy kik vannak hétköznap a plázákban.

Akiknek máskor van a munkaidejük

Akik csak kiugranak a munkahelyükről

Akiknek éppen nincs munkahelyük

Akik szabadságon vannak

Akik a munkájuk miatt vannak ott.

2022. szept. 4. 12:15
 33/39 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, szerintem neked van szövegértelmezési problémád. Ezerszer leírtuk, sőt sokan cifrábban is, mint ami még egyszerű lenne. Nem kell tovább ragozni, 12:15 írta le a legegyszerűbben.
2022. szept. 4. 12:18
 34/39 anonim ***** válasza:
79%

Nem vont téged senki felelősségre, de látszik, hogy a szövegértés pont hogy neked nem az erősséged.

Mi azt próbáljuk neked elmagyarázni, amit 32-es összefoglalt fent, csak túl hülye vagy, hogy felfogd. Mr. Magasbeosztású

2022. szept. 4. 12:19
 35/39 A kérdező kommentje:
33, 34-es miből jött az át nektek, hogy nem fogtam fel bármit is? 34-es szerintem te kezeltesd is magad, kissé nárcisztikus hajlamaid vannak a skizofréniádon túl.
2022. szept. 4. 12:35
 36/39 Darius- ***** válasza:
100%
Én pl. tanítok, így ráértem nyáron. Lehetnek turisták is, Budapesten sok van + még a többi, aki máskor dolgozik vagy nem, egyetemisták.
2022. szept. 4. 12:41
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert akik a leggazdagabbak, tehát a legtöbbet tudnak vásárolni, azok nem dolgoznak.
2022. szept. 4. 14:10
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg a munkanélküli; változó a munkarendjük; fekete-szükre-passzív jövedelme van, így mindenre ráér; távmunkás; pulyája van; képzési időszakban van; eltartja a pasija; beteg, stb...
2022. szept. 4. 14:42
 39/39 he84 ***** válasza:
19%
Ha meg alig, ha túl kevesen lennének hétköznap nappal az utcákon és a plázákban, esetleg hétvégeken és ünnepnapokon is (mert ez utóbbi esetben jobban jellemző, hogy többen mászkálnak kint), akkor a végén már az is baj lenne, avagy inkább fura lenne (főleg ennek a kérdezőnek és nem bántásból mondom) és amiatt is esélyes itt egy erről szóló kérdés, ahogy azt látom ennek alapján, na de csak nem. Na de kérdező, elmondták neked az okokat jól, ott a válasz, amit leginkább a 32-es válaszoló írt le a legjobban és a legegyszerűbben neked. Ha abból nem érted, akkor sajnállak kissé és akkor igenis neked van inkább szövegértelmezés problémád, már bocsi. Ráadásul ha alig, ha túl kevesen lennének az utcákon kint, meg még itt-ott, akkor az eladók itt-ott, az éttermek, a plázák és még egyéb helyek nem nagyon tudnának pénzt keresni, hisz alig lenne ember, aki bemegy és fizet valamiért nekik az adott dologtól függően, így hamar csődbe mennének. Nem ártana erre is gondolni. Sok hely pont a nem túl kevés kinti emberekből keresi a pénzét.
2022. szept. 4. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!