Diákmunkák miért hétköznap munkaidőben vannak?
Mert a munkára munkaidőben van szükség.
Gondolom, ha folyamatos éjszakás lenne, akkor meg az a gond, hogy nappal tanulsz, és nem alszol.
Kérdezz meg pár évfolyamtársat, akiknek sikerült, hogy ők hogy oldják meg, merre keresgéltek, milyen munkát.
Hülyeség hogy nem kapsz hétvégére!
Én két évet lenyomtam úgy gimi mellett diákmunkával, hogy egyaránt hétköznap is dolgoztam, meg hétvégén is. Legkésőbb 10-kor mindennel együtt végeztem, és húztam haza.
Most külföldön dolgozom.
szerintem sem nyafogni kéne.
20/L
Az a vicces, hogy sokan a tanulásra fogják, azt hogy nem dolgoznak!
Aztán kikerülnek az iskola után, és csodálkoznak, hogy senki nem akarja őket felvenni(v. felveszi, de akkor jól át is verik őket) mert semmi tapasztalatuk nincs SEMMIBEN!
Ezt már jónéhányszor leírtam, de akkor neked is: mivel a diákok jelentős részének nem jó a hétköznap napközbeni munka, ezért arra nem jelentkezik senki. Viszont a jó időpontokban lévő munkákat már azelőtt elkapkodják, mielőtt felkerülnének az internetre. Azok, akik bementek az irodába és ott kérdezték meg, milyen munka van.
Szóval tessék felkelni, még úgy sincs tanítás, beballagni az irodába, valószínűleg max. 2-3 alkalom után lesz jó munkád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!