Miért van olyan sok ember hétköznap munkaidőben az utcákon, plázákban?
16-os, 17-es nagyon gyökér vagy. Mint írtam ha nagy ritkán előfordul, hogy munkaidőben kijutok, ez nem jelenti azt, hogy a munkából lógok. Akkor van ilyen alkalom, ha pl szabit veszek ki aznapra mondjuk mert orvoshoz kell mennem. De egyébként meg nem nem tartozom magyarázattal.
Akkor meg mást mi jogon vonsz felelősségre? Értem én hogy neked 0 végzettséggel a gyárban nagyon rossz, de magadnak köszönheted, lehetne normális végzettséged is.
Nekem pl. alapvetően irodai munkám van, nagyobb részét ott töltöm. Viszont időnként előfordul, hogy helyszínre kell mennünk, olyankor bizony kint "lófrálunk" az utcán. És urambocsá'! Ha már így alakult, akkor lehet, hogy visszafelé beugrunk valahová egy kávéra, fagyira vagy ebédre: ebédidő úgyis jár, akkor már miért ne ilyenkor oldjuk meg, ha lehetőség adódott rá.
A helyszíni melónk meg nem túl irigylésre méltó, nem hiszem, hogy élveznéd. Kevesen tennék, én sem szeretem, de néha sajnos muszáj.
Magas szintű végzettség ennyi ésszel..
Gondolj bele, akiket láttál a plázában, ők lehet hogy akkor fognak munkába indulni, amikor te már hazafelé tartasz.
Ilyet nem tanítottak neked az iskolában?
Hogy van ilyen sok ember akiknek semmi dolguk nincs?
Ez így nem teljesen helyes, emrt lehet, hogy akiket te ott látsz nem egész nap vannak ott, hanem csak 5 percre, de folyamatosan cserélődnek.
Egyébként meg szerintem igaz amit sokan írnak, nem fix a munkarendjük és sokkal szabadabban élnek.
Én se vagyok munkakerülő, olyan, hogy semmi dolgom ritkán van, de ha akarom egész nap plázázhatok és lébecolhatok, aztán majd máskor ledolgozom. Vagy nem :D
28: féltékeny, zavarja, hogy mások jól érzik magukat, pedig annyi féle magyarázat lehet erre...
Egyébként meg b*sszátok me, ne nézzük már le a másikat azért, mert nem teheti meg, hogy olyan nyílt munkarendje legyen, hogy kedve szerint alakítgathassa. Lehet, hogy elvégzett 4 egyetemet, de akaratán kívül képtelen már változtatni.
Na. légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!