Miért van olyan sok ember hétköznap munkaidőben az utcákon, plázákban?
Szerintem is sokkal többen dolgoznak össze-vissza munkarendben, mint akik hivatali munkaidőben.
Bolti eladó, gyári dolgozó, rendőrmentőtűzoltó, orvosok, soroljak még? Magyarországon még viszonylag kevés ember dolgozik irodában 8-16ig.
Attól mert a te környezetben ilyen emberek vannak, attól még másnál fordított ez az arány.
"Akor elnézést, én vagyok az a kivteles f@sz, aki a pénzért dolgozik."
Mindenki pénzért dolgozik, csak nem mindenki szeret egész nap melóhelyen csücsülni. Mégegyszer mondom, nem az a normális, hogy bemész a gyárba és robotolsz reggeltől estig minden nap.
Mert okosan dolgoznak, nem csak becsicskulnak az első ajánlatra.
Nekem napi 5 órát kell melóznom minimum. Hogy azt mikor teszem senki nem szabja meg. Ennyi. reggel 8 tól 1-ig, vagy du 5től este 8ig, tökmindegy.
Na hát így kerülök a plázába...
12: "Bolti eladó, gyári dolgozó, rendőrmentőtűzoltó, orvosok, soroljak még? Magyarországon még viszonylag kevés ember dolgozik irodában 8-16ig."
azt a még-et javáts át "hálistennek már-ra".
Rég bebizonyították, hogy sokkal eredményesebb az összevissza munkarend, meg a homeoffice, mint a fix munkaidő
Nem lébecol ott senki. csak épp nem dolgozik. a kettő nem ugyanaz kérdező.
Úgy van, hogy működik a kapitalizmus, mindenki nyereséges, egyre jobban fejlődik.
Egyetemisták, szünetekben kimennek, vagy épp egyszerűen nem dolgoznak, ahogy írtam és írták feljebb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!