Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van olyan sok ember...

Miért van olyan sok ember hétköznap munkaidőben az utcákon, plázákban?

Figyelt kérdés
Ha nagy ritkán el tudok szabadulni a munkából hétköznap munkaidőben mindig azzal szembesülök, hogy nagyon sokan lébecolnak, vásárolgatnak, kávézgatnak stb. Hogy van ilyen sok ember akiknek semmi dolguk nincs?

2022. szept. 4. 10:38
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Akor elnézést, én vagyok az a kivteles f@sz, aki a pénzért dolgozik.
2022. szept. 4. 11:29
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sokkal többen dolgoznak össze-vissza munkarendben, mint akik hivatali munkaidőben.

Bolti eladó, gyári dolgozó, rendőrmentőtűzoltó, orvosok, soroljak még? Magyarországon még viszonylag kevés ember dolgozik irodában 8-16ig.

Attól mert a te környezetben ilyen emberek vannak, attól még másnál fordított ez az arány.

2022. szept. 4. 11:30
 13/39 anonim ***** válasza:
32%

"Akor elnézést, én vagyok az a kivteles f@sz, aki a pénzért dolgozik."

Mindenki pénzért dolgozik, csak nem mindenki szeret egész nap melóhelyen csücsülni. Mégegyszer mondom, nem az a normális, hogy bemész a gyárba és robotolsz reggeltől estig minden nap.

2022. szept. 4. 11:31
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Mert okosan dolgoznak, nem csak becsicskulnak az első ajánlatra.

Nekem napi 5 órát kell melóznom minimum. Hogy azt mikor teszem senki nem szabja meg. Ennyi. reggel 8 tól 1-ig, vagy du 5től este 8ig, tökmindegy.

Na hát így kerülök a plázába...

2022. szept. 4. 11:33
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

12: "Bolti eladó, gyári dolgozó, rendőrmentőtűzoltó, orvosok, soroljak még? Magyarországon még viszonylag kevés ember dolgozik irodában 8-16ig."

azt a még-et javáts át "hálistennek már-ra".

Rég bebizonyították, hogy sokkal eredményesebb az összevissza munkarend, meg a homeoffice, mint a fix munkaidő

2022. szept. 4. 11:35
 16/39 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem válaszolsz arra hogy te mit kerestél a plázában munkaidőben? Vagy neked lehet csak másnak nem?:-D
2022. szept. 4. 11:37
 17/39 anonim ***** válasza:
38%
16: jujj, erről a KMK-s besúgó ugrott be :D kerüli a munkát, de közben tesz ellene, hogy mások ne tegyék xd
2022. szept. 4. 11:39
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem lébecol ott senki. csak épp nem dolgozik. a kettő nem ugyanaz kérdező.

Úgy van, hogy működik a kapitalizmus, mindenki nyereséges, egyre jobban fejlődik.

Egyetemisták, szünetekben kimennek, vagy épp egyszerűen nem dolgoznak, ahogy írtam és írták feljebb is

2022. szept. 4. 11:42
 19/39 A kérdező kommentje:
16-os, 17-es nagyon gyökér vagy. Mint írtam ha nagy ritkán előfordul, hogy munkaidőben kijutok, ez nem jelenti azt, hogy a munkából lógok. Akkor van ilyen alkalom, ha pl szabit veszek ki aznapra mondjuk mert orvoshoz kell mennem. De egyébként meg nem nem tartozom magyarázattal.
2022. szept. 4. 11:43
 20/39 anonim ***** válasza:
78%
19: 18 vagyok. Akkor miért nem alakítod úgy a munkarendedet, hogy te is mehessél plázázni? Legyél homeofficeban, dolgozz 3 napot egy héten, a maradék 4-ben meg szórakozol. Ugyanannyi fizuért persze, különben hülyeség.
2022. szept. 4. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!