Mi volt az az olvasmányélményed gyerekkorodban, amire úgy gondolsz vissza, hogy akkor nem voltál rá elég érett?
Kincskereső kisködmön volt nálam is az első tragédia sirva olvastatták otthon velem végig de sokat nem ertettem belőle pl azt sem tudtam mi az a kisködmön, torokgyík meg hasonlók el sem tudtam képzelni mi a franc az akkor meg ugye még nem volt internet.
A kőszívű ember fiait sem tudtam végigolvasni. Olvastam inkább az arany embert az valamivel olvashatóbb volt, de abból is sok rész gyerekfejjel érthetetlen.
Légy jó mindhalálig is rohadt unalmas volt a feléig olvastam kb.
Az Árvácska valamivel jobb volt azt már befogadta az agyam.
Nem minden gyerek van tisztában a társadalmi es történelmi háttérel ami elengedhetetlen az olvasmányok megértéséhez, kell hozzá egy szellemi érettség.
A két Lottira úgy gondolok vissza, hogy iszonyatosan unalmas volt.
Ami konkrétan ilyen az a kőszívű ember fiai volt. De amúgy csak részleteket olvastunk belőle. Batomira nem értettem belőle semmit.
Az Egri csillagok sem kötött le akkoriban, túl kicsi voltam hozzá.
Egri csillagok
Egri vagyok, szinte a várban nőttem fel, pelenkáskoromtól ismertem nagyvonalakban a sztorit. Nagyon vártam, hogy végre olvassuk iskolában a könyvet, viszont baromi sokkoló volt a rengeteg erőszak, gyilkolás és vér. Mai napig nagyon szeretem a történetét, de szerintem nem való egy hatodikosnak még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!