Mit szólnál, illetve mit csinálnál, ha 4 hét munka után 4 hét szabadságod lenne? Amihez tartozna havi 500.000Ft fizetés akkor is amikor szabadságon vagy.
Egyszóval ha minden második hónapom fizetve lenne szabad?
Én örülnék neki, de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Nyilván örülnék mint majom a farkának.
A szabad négyheteimet elutazgatnám.
Attól is függ milyen munka.
Én mondjuk valószínűleg elkezdenék dolgozni valahol máshol addig, mert 500 ezer Forint már nem egy megváltás a mai világban.
De azért 1-2 hónapot el tudnék viselni, kirándulni, túrázni járnék.
Igen, a kérdés talán jobban hangzott volna, hogy mire költenétek.
Olajfúrón azt hiszem 3-3 hónapos munkarend, bár gondolom szerződés függő.
500.000 a kitűzött költőpénz.
Hajózás, mint hajós személyzet, nem pedig felszolgáló. A munka nem egy pénztáros a klímában, de nem is sitt hordó segédmeló.
Már úgy érzem semmi új nincs a nap alatt, ahova akartam elmentem, amit csinálni szerettem volna csináltam..
A szombat-vasárnap is munkával telne abban a 4 hétben? Részben jó lenne, mert: nem tudna az ember unatkozni a munkás 4 héten keresztül; lenne jó fizu.
Rossz lenne - legalábbis nekem -, mert a 4 hét szabit nem megfelelően használnám sosem ki, hanem elb*ám mindenféle értelmetlenséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!