Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan élnek, akik fizetés...

Hogyan élnek, akik fizetés nélküli szabadságon vannak?

Figyelt kérdés
Hogyan jutnak jövedelemhez? Szellemileg hogyan élik meg, hogyan dolgozzák fel, hogy ilyen státuszba kerülnek? Tudnak-e valamilyen módon munkát vállalni? Miért nem mondanak fel?
2022. jan. 10. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Ismerek ilyet. Elég szomorú,hogy így kitolnak egészséges emberekkel.De a lényeg,hogy vannak még akik kitartanak a végsőkig a coviddiktatúrával szemben.
2022. jan. 10. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Van, aki a jég hátán is megél. Szükséges és alap dolgokat megveszik, aztán spórolnak.
2022. jan. 10. 16:12
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Úgy, hogy vannak tartalékaik, amiből most tudnak költeni.
2022. jan. 10. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

tartalékaimból+a vállalkozásom bevételeiből.

Nem mondok fel, mert akkor nem jár végkielégítés.

2022. jan. 10. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy épp nem kap valaki pár hónapig fizetést, nem egyenlő azzal, hogy nincs pénze.
2022. jan. 10. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt azok vállalják be - most a covidtól függetlenül -, akiknek nem okoz problémát a bevételkiesés, van elég tartalékuk, támogatja őket a családjuk. Például az oltási mizéria előtt jóval volt egy kolléganőm, aki államvizsga előtt szakdolgozat befejezése miatt volt így 1 vagy 2 hónapig, egyszerűen munka mellett nem tudott haladni, és le akart diplomázni. A családja segítette, így nem okozott neki problémát, a diploma meg hozzátett annyit, hogy hosszú távon jobban megérje neki abban az időszakban azzal foglalkozni. Annyi szabadsága nem volt, amennyire szüksége lett volna a tanulmányai miatt, és mivel nem a munkahely küldte el, tanulmányi szerződés hiányában nem járt ezért neki tanulmányi szabadság.
2022. jan. 10. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is azért mentem fizetetlen szabadságra, hogy fel tudjak készülni az államvizsgára.

Elég stresszes időszak volt.

Tartalékaimat használtam de hosszú távon megtérült.

2022. jan. 10. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan azok tudjak ezt megtenni, akik nem honaprol-honapra elnek. Van passziv jovedelem, kiadasbol vagy a csalad/parjuk ad nekik penzt.
2022. jan. 11. 20:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem anno egy kollégám azért ment fizu nélküli szabadságra, hogy utazzon.

A férje jól keresett, és tettek félre pénzt a repjegyre.

Sok barátjuk élt külföldön, mindet meglátogatták, így a legtöbb helyen nem kellett szállás.

Költőpénz abból volt, hogy egy cég kiadta a lakásukat.

Elég sok helyre eljutottak, fél évig utaztak.

Akik most pedagógus/eü dolgozóként vannak parkolópályán, azok meg simán mehetnek pl. főállású korrepetítornak (ahhoz nem kell oltás, és igény is van rá) vagy bébiszitternek. (azt is sokat keresnek főállásba.)

2022. jan. 25. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!