Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Önkéntes hajléktalanság,...

Önkéntes hajléktalanság, milyen tanácsaid vannak amivel túlélhető?

Figyelt kérdés
Nem akarok bérrabszolga lenni, 9-5-ig az asztalomhoz láncolva, havi nettó 250-ért. Nincs motivációm tanulni, de nem akarok ez a "képzetlen újonc" biorobot lenni , aki vagyok. Szabadságot akarok a hét minden napján, 24 órában, nincs főnök, nincs beütemezett pisi idő, nincs ütemezett ebédszünet. Azt akarom, hogy bármikor kimehessek strandra, parkba, találkozni haverokkal, stb (még akkor is, ha H-P 9-5 óra között van). A nagybetűs munkás élet egyszerűen nem az én világom. Az egyetlen alternatíváim a hajléktalanság, a szülőkön parazitaszerű élés (ez nem lehetséges) vagy az öngyilkosság, de az öngyilkosságot nem lehet visszafordítani, a hajléktalanokat pedig "csak" nagyon nehéz, úgyhogy azt hiszem, a hajléktalanságot kell választanom egyértelműen. Valami tanács, hogyan legyen jobb a hajléktalan élet?

2022. júl. 28. 20:24
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
75%
47: tegnap már írtam, hogy pár nap mínusz után vinnyogva menekülne az anyukájához...
2022. júl. 29. 08:24
 52/58 anonim ***** válasza:
van 24/72 órás munkarend is. kb 250-et az is ad 1napot ott vagy 3-mat otthon.
2022. júl. 29. 12:25
 53/58 anonim ***** válasza:
sokszor csak ülni kell, tudnál gépezni stb közbe. portás vagyonőr ilyeneket nézz
2022. júl. 29. 12:27
 54/58 anonim ***** válasza:
Vannak 4 órás munkák is pl. ilyen iskolaőr, ahol a portán kell ülni meg kis ügyeket intézni de semmi komoly. Simán végeznél délre aztán szabad az egész napod.
2022. júl. 30. 11:49
 55/58 anonim ***** válasza:

Hogy ne egyik-napról a másikra akarj teljesen csövessé válni. Haladj kis lépésekkel előre. Első lépésként aludj a szobád padlóján. Második lépésként sétálj egész nap a városodban és keress jó spotokat közben. Harmadik lépésként tákolj össze egy kalyibát... Azt mondtad erdei kunyhót akarsz építeni.

Így szerzel rengeteg tapasztalatot, ami segít majd az éles túlélésben. Már ezekhez a lépésekhez is bátorság kell.

A lépéseket felbonthatod még kisebb lépésekre. Például nem muszáj egyből egy egész éjszakát a padlón fekve töltened, első alkalom lehet 10 perc is. Ennyiből kiderül, hogy kell-e párna vagy nem. Máris szereztél egy tapasztalatot és később bátrabban fekszel majd a földre.

Csak biztatni tudlak, hogy vágj bele, mert ennyitől még bajod nem lesz. Valószínűleg meggondolod magad majd idővel,

vagy elkezdesz belejönni és addig kísérletezel, ameddig tényleg ki nem alakítasz egy számodra kényelmes hajléktalan életet.

2022. aug. 8. 06:07
 56/58 anonim ***** válasza:
Amit ön leírt az egy havi 100-as +pia.
2022. aug. 17. 01:12
 57/58 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a kertezés felé mennék, ha tehetném.

Téged nem vonz?

https://www.youtube.com/watch?v=uHcJO88tX5E

https://www.youtube.com/watch?v=2Fo7WfY7_v8

Persze még így is megvan az esélye, hogy betámadnak.

Bírom, amikor a csávó mond valami ilyesmit: Hagyjanak engem békén! Nekem nem kell semmi különös.

Persze gondolom ilyen életmód esetén le kell mondani a jelenlegi haverokkal való bratyizásról (hacsak ők nem mennek ki hozzád), meg valószínű, hogy a nőkröl is.

Ilyenkor is kötve vagy, kötve a kerthez, a természethez, a módszerekhez amikkel túlélsz.

2022. szept. 17. 10:46
 58/58 anonim ***** válasza:

57-es.

Én is hasonló életmódban gondolkozom.

2022. szept. 20. 20:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!