Ha egyedul elsz alberletben, nem felsz hogy nem lesz allasod es hajlektalan leszel?
Figyelt kérdés
Ha nincs kihez menni, es elveszted az allasod, es nem talalsz hogy tudd fizetni a 80-90ezres alberletet vagy még tobb, mit teszel? Nem felsz?2022. jún. 14. 20:47
1/13 anonim válasza:
Félnék, ha nem lenne pár misim félretéve. De hogy a nyugdíjas éveimben mi lesz azt nem tudom. Jobb nem is megérni.
2/13 Pillér2 válasza:
Barátom házában lakok, félek, nekem nincs félretett pénzem.
3/13 A kérdező kommentje:
Huh..
2022. jún. 14. 21:00
4/13 anonim válasza:
Albi mindig lesz, saját kéró viszont sose! 😃 Mitől félnék?
5/13 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy penzed is lesz mindig? .. hogy kereso kepes leszel meg ilyesmi?
2022. jún. 14. 21:07
6/13 anonim válasza:
Mert már az vagyok 13. Éve egy munkahelyen. 😃 És eszemben sincs saját házat venni soha! Ugyanis egyedül albiban nagyon jól elvagyok évek óta.
7/13 A kérdező kommentje:
Betegsegekre gondolok..mindegy
2022. jún. 14. 21:13
8/13 anonim válasza:
Jah, hát az nem volt odaírva. Az viszont más tészta. Én sosem voltam beteges, bár még lehetek. De az sokat ugysem segítene az állapotomon, ha lenne saját lakásom, amiben beteg vagyok :-D
9/13 anonim válasza:
Én is éltem így, étteremben dolgoztam. Mikor elegem lett elmentem Németországba húsipari betanított munkára. Ott is volt olyan aki fél évig nem jött haza. Lehet spórolni ha külföldön dolgozol. Most a szépségiparban dolgozom, ezzel tudok keresni.
10/13 anonim válasza:
Lehet igényelni munkanélküli segélyt, főbérlők is tudnak megértők lenni, meg amúgy is ott van a 2 havi kaució. Ennyi idő alatt bőven lehet új munkahelyet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!