Önkéntes hajléktalanság, milyen tanácsaid vannak amivel
túlélhető?
Figyelt kérdés
Nem akarok bérrabszolga lenni, 9-5-ig az asztalomhoz láncolva, havi nettó 250-ért. Nincs motivációm tanulni, de nem akarok ez a "képzetlen újonc" biorobot lenni , aki vagyok. Szabadságot akarok a hét minden napján, 24 órában, nincs főnök, nincs beütemezett pisi idő, nincs ütemezett ebédszünet. Azt akarom, hogy bármikor kimehessek strandra, parkba, találkozni haverokkal, stb (még akkor is, ha H-P 9-5 óra között van). A nagybetűs munkás élet egyszerűen nem az én világom. Az egyetlen alternatíváim a hajléktalanság, a szülőkön parazitaszerű élés (ez nem lehetséges) vagy az öngyilkosság, de az öngyilkosságot nem lehet visszafordítani, a hajléktalanokat pedig "csak" nagyon nehéz, úgyhogy azt hiszem, a hajléktalanságot kell választanom egyértelműen. Valami tanács, hogyan legyen jobb a hajléktalan élet?
JA ez már megint a kérdező aki önkéntes hajléktalan de nem csöves :D
2022. júl. 28. 21:01
12/58 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az 11, én még szüleimen lógok és még dolgozom, mint az átlag ember. Csak kezdem feladni már mentálisan.
2022. júl. 28. 21:08
13/58 anonim válasza:
Miért nem mész el pl vadőrnek? Sokat ismerek, egész nap a szabadban vannak a kutyájukkal, egyik sem stresszes.
Szigorúan a kérdésnél maradva: betonbiztos egészséget javasolnék. Mindenféle eü problémával, többfajta betegséggel még egy lakásban is nehéz az élet, nemhogy az utcán hóban-fagyban.
2022. júl. 28. 21:08
14/58 anonim válasza:
Kérdező, inkább építs egy jurtát magadnak valahol az Isten háta mögött, nyugalomban.
Ott tudnál vadászni, bogyókat gyűjtögetni, ültetni krumplit, tököt stb.
2022. júl. 28. 21:11
15/58 anonim válasza:
Vegyél fel hiteleket, és raktd be kriptóba. Várj, hogy többet érjen a kriptód, mint a tartozásod. És élj a végtelen pénzből, ahogy szeretnél.
2022. júl. 28. 21:15
16/58 anonim válasza:
Kimennék tengerpartra építenék vmi kis vityillót magamnak, és mondjuk füvet vágnék egy házban a környéken h legyen egy kis pénzem
Így chillelnék a tengerparton, viszonylag kötetlenül
2022. júl. 28. 21:17
17/58 A kérdező kommentje:
13: Mert akkor pedig a (illeszd be hol dogozik a vadőr)-hoz lesz láncolva. Nem az a lényeg, hogy szabad vagy épület. Az a lényeg, hogy láncolva vagy X ideig. Legyen az asztal, épület, egy X Km-es kör, stb.
Szóval egy fizikálisan és mentálisan gyenge kis katartás és akarat nélküli kis veréb vagy. Az ilyeneket megverni meg megerőszakolgatni szokták. De otthonról könnyű dumálni. Majd észreveszed magad, kisfiú.
2022. júl. 28. 21:20
19/58 anonim válasza:
Az önellátás is rabszolgaság... mi van ha nem találsz eleg bogyót?
2022. júl. 28. 21:21
20/58 A kérdező kommentje:
#19 Akkor a természet döntött felettem. Vagy tovább álok ahol van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!