Önkéntes hajléktalanság, milyen tanácsaid vannak amivel túlélhető?
Figyelt kérdés
Nem akarok bérrabszolga lenni, 9-5-ig az asztalomhoz láncolva, havi nettó 250-ért. Nincs motivációm tanulni, de nem akarok ez a "képzetlen újonc" biorobot lenni , aki vagyok. Szabadságot akarok a hét minden napján, 24 órában, nincs főnök, nincs beütemezett pisi idő, nincs ütemezett ebédszünet. Azt akarom, hogy bármikor kimehessek strandra, parkba, találkozni haverokkal, stb (még akkor is, ha H-P 9-5 óra között van). A nagybetűs munkás élet egyszerűen nem az én világom. Az egyetlen alternatíváim a hajléktalanság, a szülőkön parazitaszerű élés (ez nem lehetséges) vagy az öngyilkosság, de az öngyilkosságot nem lehet visszafordítani, a hajléktalanokat pedig "csak" nagyon nehéz, úgyhogy azt hiszem, a hajléktalanságot kell választanom egyértelműen. Valami tanács, hogyan legyen jobb a hajléktalan élet?2022. júl. 28. 20:24
41/58 anonim válasza:
Neked egy telek kell valami kis faluban, ahol önfenntartó életmódot folytathatsz. Két év képzettség nélküli külföldi munkával össze tudod szedni ennek az árát.
42/58 anonim válasza:
Mert szerinted kimenne a gép elől akár egy pohár vízért is? Nemhogy a kertbe, vagy az állatokhoz
43/58 anonim válasza:
Irodai munkám van, bruttó 800k fölött keresek, 3 év után. Egyszer se próbáltak leláncolni semmilyen bútordarabhoz, senkit se zavar ha nem vagxok bent 10.00-kor, és Covid óta kb akkor dolgozom, amikor kedvem van hozzá. A munka kötelező részét pár óra alatt letudom, közben, kávézgatok, ebédelek, nagyjából azt csinálok, amit akarok. Ja és van pénzem nyaralni, szórakozni stb. Kérdezz meg egy csövest, hogy szívesen cserélne-e velem.
44/58 anonim válasza:
Mit dolgozol, utolsó? Tök jól hangzik.
45/58 anonim válasza:
Irodai, pénzügy, bank, back office.
46/58 anonim válasza:
Szia! Pazichiáter segíthet. Teszteltek már valaha ADHD-rá, esetleg autizmusra? Tudom, hogy a szabadság a lényeg, de szerintem van olyan munka, amiben megtalálnád a kellő szabadságot. Én se gyári munkáznék egész életemben, inkább a halál. De vannak más jellegű, másmilyen munkák. Max veszel egy kis telket és azon termesztesz zöldségeket, állatokat nevelsz stb. Az nem lenne jobb mint a hajléktalanság?
47/58 anonim válasza:
Az a baj, hogy túlsúllyal, betegségekkel még könnyű munkára sem alkalmas a kedves kérdező, nemhogy önellátásra, és túlélésre a természetben/utcán. Elméleti gondolat kísérletként helyezzük őt ki a természetbe/utcára. Rövid időn belül vmelyik betegségével kórházba kerül, vagy meghal. Ha nem, akkor hajléktalan szállóra, vagy bűncselekmény áldozataként végzi. Egyik sem vidám, viszont ezeka reális kimenetelek. Nem olyan könnyű ám a vadromantika, mint a filmekben van. A természeti népek közt sem volt túlsúlyos, beteges. A betegek pillanatok alatt elpusztultak, a túlsúly meg ismeretelen fogalom volt. Nem számítógépezéssel és nassolással töltötték a napjaikat, hanem gyalogoltak kilométereken át, vadásztak, úsztak, stb.
48/58 anonim válasza:
Figyu nalunk vagy egy oreg cipesz bacsi,akinek tul sok a munkaja.
Szerintem ha beszelsz vele,besegithetsz neki.
Mesz,amikor raersz kb.Budapest 4/6 villamos. Privatba mondom a cimet.
49/58 anonim válasza:
Jaj, hagyjátok már! Ő tökre elhiszi a saját hülyeségeit. Majd ő lesz a friendly neighborhood csövi.
50/58 anonim válasza:
48# Ennyire utálod a szegény cipészmestert? Hogy ajánlgathatsz egy dolgozni nem akaró embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!