Önkéntes hajléktalanság, milyen tanácsaid vannak amivel túlélhető?
Figyelt kérdés
Nem akarok bérrabszolga lenni, 9-5-ig az asztalomhoz láncolva, havi nettó 250-ért. Nincs motivációm tanulni, de nem akarok ez a "képzetlen újonc" biorobot lenni , aki vagyok. Szabadságot akarok a hét minden napján, 24 órában, nincs főnök, nincs beütemezett pisi idő, nincs ütemezett ebédszünet. Azt akarom, hogy bármikor kimehessek strandra, parkba, találkozni haverokkal, stb (még akkor is, ha H-P 9-5 óra között van). A nagybetűs munkás élet egyszerűen nem az én világom. Az egyetlen alternatíváim a hajléktalanság, a szülőkön parazitaszerű élés (ez nem lehetséges) vagy az öngyilkosság, de az öngyilkosságot nem lehet visszafordítani, a hajléktalanokat pedig "csak" nagyon nehéz, úgyhogy azt hiszem, a hajléktalanságot kell választanom egyértelműen. Valami tanács, hogyan legyen jobb a hajléktalan élet?2022. júl. 28. 20:24
31/58 A kérdező kommentje:
Miért kell nevetni?
2022. júl. 28. 21:55
32/58 anonim válasza:
általában negatív a közmegítélés arról aki kijelenti hogy nem akar dolgozni, nem opció ez neki
33/58 anonim válasza:
"bármikor kimehessek strandra,"--- vicces vagy:) Tudod te, mennyibe kerül a strand belépő? És nincs olyan opció, hogy hajléktalan:)
34/58 A kérdező kommentje:
Közmegítélés... Kit érdekel. A társadalom az egy rossz dolog anyway.
#33 Van szabadstrand. Vagyis tavaly amikor voltam Szelidi tónál például akkor volt.
2022. júl. 28. 22:04
35/58 anonim válasza:
Telen az első mínuszban vinnyogva fogsz könyörögni anyadnál....
37/58 anonim válasza:
ne nevessétek ki, bárkinek lehetnek hasonló gondolatai fiatalon míg nem képes idomulni. bocsánat ha nyers
38/58 anonim válasza:
A társadalmat sajnos nem érdeklik a te mentális gyengeségeid és alkalmatlanságod. Nincs esélyed az utcán. Szegény anyád is tudja, ő fog téged eltartani amíg el nem visz valami betegség a súlyod miatt. Annyira lusta vagy, hogy akkor sem mész fogorvoshoz, amikor tehetnéd. Szerinted az utca nehézségeit bírnád? Dehogy. Játékfüggő is vagy. Ott nincs kockulás sem. Szóval, mivel gondolom, hogy az "ö" betűshöz meg gyáva vagy, édesanyádon fogsz élősködni. Ilyen ez. Csak ne tedd már itt a fejed, hlyegyerek, mert csak kiröhögteted magad. Senkinek sem könnyű. De nem mindneki ilyen életképtelen, mint te.
39/58 anonim válasza:
Egyébként kezeltesd a depressziódat, aztán hátha lesz belőled valami. Aki 4 napig bírja a gyárban, az hogy akar erdő szélén lakni sátorban?
40/58 A kérdező kommentje:
#37 ez az. Idomulni. Én nem török be a társadalomnak, mint egy ló. Nem vagyok ló.
#38 Engem sem érdekel a társadalom. Nem is kell nekem a rabszolgaság. Anyám nem fog, ultimátum alatt vagyok, ha otthagyom a munkahelyem akkor repülök. Játékfüggőség egy dolog, nem az lesz a legnagyobb bajom. Az ö betűshöz gyáva vagyok sajnos, de mivel nem kérhetek hozzá segítséget, vagy tréninget itt ezért az nem jöhet szóba. Sajnos.
Nem lehet kezeltetni a depresszióm. Addig leszek depressziós amíg dolgoznom kell, az váltja ki.
2022. júl. 28. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!