Önkéntes hajléktalanság, milyen tanácsaid vannak amivel túlélhető?
Figyelt kérdés
Nem akarok bérrabszolga lenni, 9-5-ig az asztalomhoz láncolva, havi nettó 250-ért. Nincs motivációm tanulni, de nem akarok ez a "képzetlen újonc" biorobot lenni , aki vagyok. Szabadságot akarok a hét minden napján, 24 órában, nincs főnök, nincs beütemezett pisi idő, nincs ütemezett ebédszünet. Azt akarom, hogy bármikor kimehessek strandra, parkba, találkozni haverokkal, stb (még akkor is, ha H-P 9-5 óra között van). A nagybetűs munkás élet egyszerűen nem az én világom. Az egyetlen alternatíváim a hajléktalanság, a szülőkön parazitaszerű élés (ez nem lehetséges) vagy az öngyilkosság, de az öngyilkosságot nem lehet visszafordítani, a hajléktalanokat pedig "csak" nagyon nehéz, úgyhogy azt hiszem, a hajléktalanságot kell választanom egyértelműen. Valami tanács, hogyan legyen jobb a hajléktalan élet?2022. júl. 28. 20:24
21/58 anonim válasza:
Ja, nem lesz fogorvos aki a csöves szájába nyúl, akkor se, ha szűkölnkínjában. De lehet, hogy ki is rugdossák addigra. Egy borsodi szakközépben bedarálnának a kilencedikesek, nemhogy az utcán
22/58 A kérdező kommentje:
Akkor fájni fog 21, ez van...
2022. júl. 28. 21:24
23/58 anonim válasza:
Mi a celod azzal h párnaponta kiírod ugyanezt a buta kérdést? 😂😂😂
24/58 anonim válasza:
Szia Martin. A mostani munka sem kóser?
25/58 anonim válasza:
csak van egy elképzelése amit még nem tud teljesen átlátni a kora és tapasztalatlansága hiányában
26/58 A kérdező kommentje:
Eddig csak 1-et írtam ki, az is Ö betűs dologról. De az törölve lett. Azóta átgondoltam és inkább hajléktalanság, mint az Ö betűs dolog.
2022. júl. 28. 21:29
27/58 anonim válasza:
Kérdező és még ki tudj járni a lakásból? Túlsúllyal 4 nap alatt kipurcannál.
28/58 anonim válasza:
Önellátó módon élni a vadonban sokkal nehezebb, mint azt sokan gondolják. Vannak ilyen túlélős műsorok és 2 hetet alig bírnak ki az átlagosnál sokkal felkészültebb emberek. Ha csak úgy kimész valami erdőbe, hogy lesz ami lesz, az nem sokban különbözik a sima öngyilkosságtól.
29/58 A kérdező kommentje:
Akkor mi a tanácsod 28? Mert a dolgozás nem opció nekem. Más meg nincs. De nem kell teljesen elszigetelni magam. Elég ha csak éjszakázni járok az erdőbe és gyűjtögetek az utcáról.
2022. júl. 28. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!