Csak én érzem úgy hogyha fiú lennék sokkal több dolgot tudnák csinálni?
"#35 ő inkább ilyen mindenkivel jóban vagyok kedvellek meg minden,de nem foglalkozom veled.Olyan mind egy híres ember minden rajongónak örül de csak egy a sok közül a legtöbb"
Ha ennyire ostoba és sekélyes, akkor miért akarsz a barátja lenni? o.O Ami még ennél is rosszabb: Miért gondolod azt, hogy egy ilyen ember ennyire hasonlít rád?
"#29 és ezért egyből le kell nézni a másikat,mert megszakad a terhek alatt?Nem most,már régen elkezdődött ez a folyamat,de most már a végén vagyok nagyon és én csak tanácsot szeretnék kérek az ugyan ilyen helyzetben lévő emberektől,és te nem tartozol közéjük!"
Ezek nem valódi terhek, királylány. Csak a megnyilatkozásaid alapján se túl okos, se túl öntudatos, se túl kitartó nem vagy, de ezekkel a paraméterekkel minden pitiáner hülyeség teher és teljesíthetetlen kihívás lesz. Az önsajnáltatás helyett miért nem A MEGOLDÁSRA fókuszálsz? Mary Wollstonecrafttól Amelia Earharton át Katherine Johnsonig a legtöbb történelmi jelentőségű nőnek ezeknél nagyságrendekkel komolyabb gondjaik voltak, mégis mindet megoldották egy olyan korokban, ahol minden kis előrelépésért véresen küzdeni kellett.
Ha az anyád nem enged bokszolni, akkor kerüld meg, és próbálkozz az apádnál. A Rocky-n felnövő generációhoz tartozik, meg lehet kicsit manipulálni a benne élő gyereket. Ha meg ez nem válik be, akkor még mindig megteheted, hogy nézel edzés videókat, és csinálod a szobádban zsák nélkül, a levegőbe gyakorolva. Sokan csinálják így, akiknek nincs pénzük. Ha látják, hogy kitartó vagy, és folyamatosan foglalkozol ezzel, akkor előbb-utóbb hajlani fognak rá, hogy normális keretek között csinálhasd.
Azért nem tartozok közéjük, mert én nem egy újabb rinyagép vagyok, akikkel egymás vállára borulhattok, és ülhettek a kis fekete gödrötök alján, egyre mélyebbre csúszva a tehetetlenségben, hanem önerőmből a gödrön kívül állok...? :P
48: Tudod, ez szomorú is. :( Soha senki előtt nem volt annyi erős, öntudatos, önérvényesítő női példakép, mint a mi generációnk lányai előtt.
Marie Curie, Ada Lovelace, Hedy Lamarr, Amelia Earhart, Mary Wollstonecraft, Jane Austen, Nagy Katalin, Kleopátra, Kösem, Jeanne D'Arc, I. Erzsébet, Mary Read, Anne Bonny, Katherine Johnson, Frida Khalo, Hugonnai Vilma, Maya Angelou, Grace Hopper, Ulmann Ágnes, Coco Chanel, Oprah, Joan Jett, Cher, Margaret Thatcher, Madonna, Ursula K. Le Guin, Octavia Butler, Edith Piaf, Marlene Dietrich, Sidonie-Gabrielle Colette, Maria Callas, Margaret Atwood, Tina Turner, Mary Shelley, Marjane Satrapi, Grace Kelly, Diana Hercegné, Vivien Leigh, Twiggy, Waris Dirie, Lita Ford, Tarja Turunen, Alissa White-Gluz, Lzzy Hale, Miley Cyrus, Britney Spears, Beyoncé, Cardi B, Billie Eilish, Lizzo, Lady Gaga, Rihanna, Zendaya, Ariana Grande, Missy Elliot, Avril Lavigne, Kesha, Lil' Kim, Foxy Brown, Ruby Rose, Marvel Kapitány, Wonder Woman, Shuri, Leia hercegnő, Rey, Fekete özvegy, Hermione Granger, Molly Weasley, Luna Lovegood, Ginny Weasley, Sansa Stark, Arya Stark, Daenerys Targaryen, Milly Bobby Brown, Jinxx és Vee a LOLból, a Macskanő, Lisbeth Salander, Doktor Szöszi, Katniss Everdeen, Beth Harmon, Xena, Lara Croft, a Resident Evilös Alice, Ellen Ripley, Selene, Mulan, Elsa, Aranyhaj, Pocahontas, Belle, Merida, Fiona a Shrekből, Serena Williams, Beatrix Kiddo, Trinity, Clarice Starling, Natascha Ragosina, Polgár Judit, Ann Wolfe, Halmich Regina, Laila Ali, Cecilia Braekhus, Lucia Rijker, Angela Lee, Zhang Weili, Holly Holm, Rose Namajunas, Valentina Sevcsenko, Ronda Rousey, Amanda Nunes, Cris Cyborg... és ez csak néhány.
Mégis kószál egy csomó lány a világon, akiknek még ennyi inspiráció se elég, és nem képesek ebből a rengeteg ikonból, életútból beépíteni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!