Csak én érzem úgy hogyha fiú lennék sokkal több dolgot tudnák csinálni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 26. 00:51
1/59 anonim válasza:
Mire gondolsz? Én is lány vagyok, de nem érzem korlátozva magamat.
2/59 anonim válasza:
Én meg azt, hogy lányként sokkal több dolgot tudnék csinálni... Gondolatban tűnik jobbnak mások elete.
3/59 anonim válasza:
Az állva pisilésen kívül még mire gondoltál?
4/59 A kérdező kommentje:
#1 Szeretnék fiúkal barátkozni, gamerkedni,domináns lenni,nem kisebbségnek érezni magamat
2022. júl. 26. 01:14
5/59 A kérdező kommentje:
#3 bokszolni is szeretnék járni
2022. júl. 26. 01:16
6/59 anonim válasza:
Úúú, ugye az öltözködési stílusod is fiús?? 😀 Az olyan vagány szokott lenni 😎
7/59 anonim válasza:
Szerintem ezeket lányként is simán meg lehet csinálni.
8/59 A kérdező kommentje:
#6 uhh igen ezt honnan tudod?Üdülők neki ha vagánynak tartod🙂
2022. júl. 26. 01:21
9/59 A kérdező kommentje:
#7 hát sajnos nem nagyon,nagyon kevés híres lány gamer van,és a fiúk se teljesen fogadnak be mert attól még ugyan úgy lány vagyok és úgy érzik én nem tartozom közéjük
2022. júl. 26. 01:23
10/59 anonim válasza:
1.) TudNÉK!
2.) Barátkozhatsz fiúkkal attól, hogy lány vagy
3.) Játszhatsz számítógépes játékokkal attól, hogy lány vagy
4.) Lehetsz domináns attól, hogy lány vagy (bár, ha ilyen lennél, fel sem merülne ez a kérdés...)
5.) Nem kell egy ájuldozó, hebegő királylánynak érezned magad, mint egy 20. század eleji romantikus filmben
6.) Eleve nem vagy kisebbség, mert valamivel több nő él a Földön, mint férfi.
7.) Járhatsz bokszolni attól, hogy lány vagy.
A nőknek sosem volt annyi lehetősége és szabadsága a történelem során, mint az utóbbi időben. Ha ezzel nem tudsz élni, és megvalósítani a terveidet, az azért van, mert konkrétan te magad vagy egy gyenge, tehetetlen jellem, nem pedig azért, mert vaginád van. Fejezd be a picsogást, és csináld, amit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!