Az mi már hogy egy dagi de tényleg nemkicsit csaj kinevet engem :D egy átlagos fiút, most ilyenkor mitcsináljak nemakarom megbántani mert az nem én lennék de ha szó nélkül hagyom akkor folytaja, mit tudok csinálni?
Miért, ha nem lenne dagi, az más lenne? Miért nevet ki?
Amúgy nem kell ezekkel foglalkozni, megunja, továbbáll.
Nekem egyszer a kétszer szélesebb lakótársam szólt be, hogy mennyit eszem, és hogy ő ennyit nem tud enni. És hogy ez elkééépesztőőő. Aztán elővette a csokistejét.
Akkor én sem tudtam mit mondani hirtelen. :D
Ignoráld.
Figyelj. Aki beszól annak vissza kell szólni egy durvábbat. Hogyha ezen megsértődik akkor így járt. Engem az se hat meg ha öngyilkos lesz mert visszaszóltam.
Oltsad csak le. Csak azt tudd hogy a megszégyenítés legfontosabb része a közönség. Bármilyen frappáns válaszod lehet hogyha a közönség csak az ő mondanivalójára vevő.
Hát oltsd le kegyetlenül a halálba.. Ennyi, összetörik és nem fog többet máson se röhögni...
"az nem én lennék"
Az vagy aki akarsz lenni.
Ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel.
Le is pontozhattok, de én eszerint élek, és kedvesek velem az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!