Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy hogyha fiú...

Csak én érzem úgy hogyha fiú lennék sokkal több dolgot tudnák csinálni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 26. 00:51
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
72%

A kérdésedben azt írtad, hogy tudNÁK, viszont az helyesen tudNÉK.

Ha meg azt mondta volna, hogy nyírd le magad kopaszra, akkor veszed elő a gépet? o_o Az ilyet kipenderíted, aztán keresel egy olyat, akinek az agya nem időutazott vissza az 1800-as évekbe.

Rengeteg női bokszoló, thai bokszoló, pankrátor és MMA harcos van, őket nem éri szerinted ütés? A küzdősport szerinted nem veszélyes? Thaiföldön rengeteg tizenéves fiú hal meg meccs közben, mert rosszul éri a fejét egy ütés vagy úgy esik el, hogy durván lefejeli a gumikötelet vagy a padlót. Sokan szereznek maradandó, súlyos sérüléseket férfiak között is, agyat, szemet, fület, orrot vagy akár gerincet érintően. Ezek mind hülye kifogások és nyavalygások.

Szelektálni kell a társaságot, amivel kapcsolatot építesz ki, nem pedig minden hülyével kokettálni (sok a nőket lenyomó nő is, így őket is most ideértem), aki megtalál, és elsőre kedvesnek tűnik.

Én beszélek róla, mert kb. orvosi különbségek vannak a férfiak és a nők között, semmi olyan, ami az önérvényesítésedet gátolhatná. Amúgy meg én is nő vagyok, te géniusz, úgyhogy ez mellément. xD Csak veled ellentétben több akaraterő és önérvényesítő készség szorult belém, mint A stepfordi feleségekbe.

2022. júl. 26. 01:49
 22/59 anonim ***** válasza:
75%
12: A gamerkedés speciel nem a budin zajlik jó esetben, a boksz edzés nem a budin zajlik. Amúgy meg csak egy mellékhelyiség, nem te lennél az első a világon, aki betolakszik arra a megszentelt helyre eltérő alkatrészekkel. Tizenöt év és 80-as IQ felett a férfiak is pont arra használják a vécét, mint a nők; vizelésre és székelésre.
2022. júl. 26. 01:51
 23/59 anonim ***** válasza:
94%
19: Ha nem vonzódtok egymáshoz szexuálisan, akkor nem akkora kunszt mély barátságot kialakítani egy másik neművel. Azt pedig elég hamar ki lehet szűrni, ha nem haverkodni akar, hanem dgócimbit vagy az élete párját látja benned. Én is nemrég hajtottam el egy ilyet ezen az oldalon.
2022. júl. 26. 01:52
 24/59 anonim ***** válasza:
78%

Igazából csinálhatsz amit akarsz, amíg más emberek véleménye nem számít. Szóval lehet bármilyen hobbid, öltözhetsz ahogy akarsz, tehetsz ahogy jónak látod. Bibi csak akkor van, ha más emberek is a képbe kerülnek, mert a többség tényleg ostoba patkány, akinek nincs elég értelme ahhoz, hogy el tudjon menni szó nélkül egy maszkulinabb lány mellett. Az is igaz, hogy még manapság is sokan kevésbé vesznek komolyan, és nem érdekli őket a mondanód annyira, mint ha fiú lennél.

De lehetőséged van mindenre, csak még kell tanulni szarni másokra.

2022. júl. 26. 01:53
 25/59 A kérdező kommentje:
#21 nyílván nem szeretnék hivatalos lenni,csak mint hobbi bokszolni.Szerencsére nekem csak az anyám az egyetlen nő aki nehézséget okoz.Én soha nem barátkozok teljesen ismeretlenül,mindig barátokon/barátnőkön keresztül szerzem a társaságomat.Nem ezen volt a lényeg ,hanem azon ,hogy most is lenézel
2022. júl. 26. 02:00
 26/59 anonim ***** válasza:
96%
5.:Járhatsz.Ki tart vissza?Maximum csak te saját magadat.
2022. júl. 26. 02:04
 27/59 A kérdező kommentje:
#23 nem szeretnék kapcsolatot most egy kis ideig, az előző is nagyon zavaros volt,az a baj ,hogy nagyon nem találok olyan értelmes fiút aki ne nézne rám úgy,ha találok is vele nem éppen jövök ki jól mert vagy lenéz,vagy bunkó,vagy ignorál.Szerencsére 2 barátom van még akikben megbízók szinte teljesen,mert ők tényleg ott voltak velem szinte mindig
2022. júl. 26. 02:08
 28/59 A kérdező kommentje:
#26 szüleim
2022. júl. 26. 02:08
 29/59 anonim ***** válasza:
50%
25: Azért nézlek le, - hangsúlyozom, szintén lányként/nőként- mert gyenge vagy ahhoz, hogy elérd a céljaidat, ezért inkább bugyuta kifogásokat gyártasz és sajnáltatod magad, mert az nem igényel se kitartást, se akaraterőt, se észt.
2022. júl. 26. 02:10
 30/59 anonim ***** válasza:
75%
28.:Minden csak fejben dől el.Mennyi idős vagy?
2022. júl. 26. 02:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!