Csak én érzem úgy hogyha fiú lennék sokkal több dolgot tudnák csinálni?
A kérdésedben azt írtad, hogy tudNÁK, viszont az helyesen tudNÉK.
Ha meg azt mondta volna, hogy nyírd le magad kopaszra, akkor veszed elő a gépet? o_o Az ilyet kipenderíted, aztán keresel egy olyat, akinek az agya nem időutazott vissza az 1800-as évekbe.
Rengeteg női bokszoló, thai bokszoló, pankrátor és MMA harcos van, őket nem éri szerinted ütés? A küzdősport szerinted nem veszélyes? Thaiföldön rengeteg tizenéves fiú hal meg meccs közben, mert rosszul éri a fejét egy ütés vagy úgy esik el, hogy durván lefejeli a gumikötelet vagy a padlót. Sokan szereznek maradandó, súlyos sérüléseket férfiak között is, agyat, szemet, fület, orrot vagy akár gerincet érintően. Ezek mind hülye kifogások és nyavalygások.
Szelektálni kell a társaságot, amivel kapcsolatot építesz ki, nem pedig minden hülyével kokettálni (sok a nőket lenyomó nő is, így őket is most ideértem), aki megtalál, és elsőre kedvesnek tűnik.
Én beszélek róla, mert kb. orvosi különbségek vannak a férfiak és a nők között, semmi olyan, ami az önérvényesítésedet gátolhatná. Amúgy meg én is nő vagyok, te géniusz, úgyhogy ez mellément. xD Csak veled ellentétben több akaraterő és önérvényesítő készség szorult belém, mint A stepfordi feleségekbe.
Igazából csinálhatsz amit akarsz, amíg más emberek véleménye nem számít. Szóval lehet bármilyen hobbid, öltözhetsz ahogy akarsz, tehetsz ahogy jónak látod. Bibi csak akkor van, ha más emberek is a képbe kerülnek, mert a többség tényleg ostoba patkány, akinek nincs elég értelme ahhoz, hogy el tudjon menni szó nélkül egy maszkulinabb lány mellett. Az is igaz, hogy még manapság is sokan kevésbé vesznek komolyan, és nem érdekli őket a mondanód annyira, mint ha fiú lennél.
De lehetőséged van mindenre, csak még kell tanulni szarni másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!