Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megosztod, mi szerepel a...

Megosztod, mi szerepel a bakancslistádon?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy kinek milyen vágyai, motivációi vannak, hátha inspirálódunk egy kicsit. Lehet egészen apró dolgoktól az igazán nagy kihívásokig.

Nekem néhány:

- régi bécsi zongora a nappaliba

( használt, amit feltuningolok)

- törpenyuszi

- felsőfokra emelni az angolom

- anyagi függetlenség

- kandalló

- sikeres webstore

- olaszország: toszkána

- új-zéland

- tengerparti barlangban szeretkezni

- egy teljes éjszakát egy eldugottabb tengerparti szakaszon tölteni, vinni pokrócot, párnát, stb és csak hallgatni a nagy semmit ( természetesen társsal)

- letenni a jogsit

- túrórudi automata ( ez kizárt)

- befejezni a könyvem

- sütiket sütni mesterszinten

- anyagilag olyan helyzetben lenni, hogy tudjak másoknak segíteni

- erotikus múzeum

- azokat a ruhákat, amiket magamnak terveztem, megvarratni

- egy bizonyos félelmemet leküzdeni

- olasz középszint

- sakkozó partnert találni

- teljesen telepakolni antik könyvekkel

a még üres helyeket a szekrényeken

N

2022. júl. 4. 23:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

Lenne mit írjak de csak fejben vannak meg a dolgok.

Engem alapból rengeteg minden szokott érdekelni, meg szeretnék utazgatni ide-oda de nem a klasszikus módon hogy repülővel vagy busszal, vonattal egy külföldi nagyvárosba valami turisták által kedvelt helyre pár napra.

De most inkább sorolnám.

- Normális anyagi helyzetben lenni (mostanira nincs úgy panaszom de sokkal jobb is lehetne)

- Normális barátnő aki később a feleségem lenne.

- Előzőhoz annyit hogy fejleszteni az ismerkedési képességeimet amit eléggé kellene.

- Utazásra visszatérve autóval bejárnám Magyarországot mert bőven vannak helyek ahol még nem jártam, vagy nagyon régen és újra elmennék. Aztán Kárpátmedence a régi Magyarország helyeeit megnézni Felvidék, Kárpátalja, Erdély stb... aztán Európa többi országait bejárnám így autóval mindennap máshol lennék egy napot stb...simán tudnám élni és persze ezekről vezetni egy fajta videó blogot olyan formában amit még nem nagyon csinált senki, amire apró ötleteim vannak, de lehetne még, amoylan road movie jellegű filmeket csinálnék úgy teljesen random alapon ahogy esik úgy puffan.

- Kitanulni pár szakmát amit nem sorolok le és nem feltétlen azért hogy ezekbe dolgozzak hanem sajátcélra hogy itthon sok mindent magam megtudjak csinálni normálisan és nem csak ezermeste úgy ahogy módjára, mert az nagyjából most is megy.

- Szerezni 3D nyomtatót, lézergravírozót, lézervágót, cnc-t, esztergát első körben ennyi.

- Persze ezekhez kellene egy elég nagy műhely ahol kedvemre tudnék barkácsolni, alkotni, autót szerelnistb...

- Jó volna olyan családi ház elég nagy udvarral ami olyan helyen van ami messze van mindentől, de közel is legyen mindenhez tehát egy település határán úgy hogy a legközelebbi szomszédom is minimum 1 km-re legyen ahol nem gond az se ha vasárnap délben zajongok bármivel is. Oda egy nekem tetsző családi ház, és egy műhely meg egy kisebb raktár féle, egy kis kerti tavam lenne saját elképzeléseim szerint.

- Utazás terén megnéznék jópár tenger meg óceán partot és akár fürödnék, búvárkodnék, kipróbálnám a szörfözést ami a filmekben van.

- Kipróbálnám a traktorozást, kipróbálnám egy mozdony vezetését mondjuk egy régi Szergejt meg Nohabot, esetleg őzmozdonyt.

- Vezetni egy régi Ikarust, aztán pár szociidőkből származó teherautót mondjuk Ifa-t, Zilt, Tatra-t, Roburt

- Meg persze egyes szoci személy autót is Trabant, kis polski, stb...

- Aztán másik vágyam egy vadkempingezés a hegyekben teljesen minegy pontosan hol. Az igaz hogy voltam már vadkempingezni de az egy szellemvárosban történt egy nagyobb társasággal, tehát lényegében engedéllyel voltunk ott, és tudtak róla az illetékesek így annyira nem volt buli, de így is jól tudtuk ott érezni magunkat ettől függetlenül.

Hirtelen első körben ennyi, persze van még sok más apróság amit nem sorolok fel mert írhatnám a listát nap estig, de nem akarok senkit untatni ezzel, na meg persze van ami eszembe se jut, meg van ami nem publikus, még így anonim sem.

De első körben szeretnék egy normális társat aki ha nem is mindenben de egy párban támogatna és ha nem is tudok mindent megvalósítani mert van amit képtelenség de egy párat azért megszeretnék és lesz ami meg is fog a közeljövőben ha az élet is úgy akarja.

2022. júl. 5. 00:38
 12/28 anonim ***** válasza:
11, én olvasnám napestig. Nagyon tetszik a listád.
2022. júl. 5. 00:44
 13/28 A kérdező kommentje:

10:

Akkor miért nem készítesz egy travel map-et? ( amolyan utazási napló/bakancslista) Felírod, hova szeretnél eljutni és írd melléjük, hogy:

- miért ( miért van rá szükséged, milyen érzéseket, örömöt, beteljesülést adna)

- szabj határidőket minden célpontra

( pl: Barcelona- 2 év, Japàn - 5 év, stb)

- miből finanszíroznád, mire mennyit kell félretenni

( pl: Barcelona - 250 000.-

Havi 20 000.- ———> kb. 12 hó)

Nem kell, hogy minden helyet felfalni akarj, hiszen az elég költseges lenne, de ha belősz magadnak mondjuk 5-10 helyet, akkor a sikerélmény is nagyobb eséllyel lesz meg. Meg az az 5-10 hely is évekre feltankolhat téged ingerekkel, behatásokkal, sokkal jobban el tudsz mélyülni az élményekben és az általuk hozott tapasztalatban.

Én tuti csinálnék egy, az eröviszonyaimnak megfelelő travel map-et :-))))

2022. júl. 5. 00:48
 14/28 A kérdező kommentje:

10:

nem is emlékszem, volt túrórudi-automata reklám? :-)))

2022. júl. 5. 00:49
 15/28 A kérdező kommentje:

8:

pénzt keresni hobbival!!!

ez de jó!

2022. júl. 5. 00:50
 16/28 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, nekem még Magyarországon belül sincs lehetőségem utazni. Inkább nem fájdítom a szívem listával.

Ha egyszer más lesz az életem, akkor merek majd álmodozni.

A Pöttyös reklámban van túrórudi automata :)

2022. júl. 5. 00:52
 17/28 A kérdező kommentje:

11:

Nekem is nagyon tetszett a 11-es lista. Olyan “ életszagú”, életigenlő, kíváncsi és kreatív. A road movie tök jó ötlet, sokan szeretik az ilyet nézni is. A gőzmozdony, Ifa, trabi, polski… nagyon jó 🤣🤣

Két dolgot juttattál eszembe:

- én is akartam kis polskit. Megvan a feelingje! Anno elképzeltem, hogy szuper csinin beülök és senkivel sem törődvén tépetem a kis polskimat az utakon.

- majdnem vadkempingezés:

egy kis faházat bérelni a hegyekben, mondjuk egy hétre. Ott tölteni a Karácsonyt. Ott sütni, társasjátékozni, kártyázni, pókerezni, sakkozni, filmeket nézni, beszélgetni, forró csokit inni.

Egy kinti fára díszeket aggatni, gyönyörködni benne.

Mindezt persze nagy, barna grizzly medvék nélkül :-))

2022. júl. 5. 01:04
 18/28 A kérdező kommentje:

16:

nincs tévém évek óta, lehet az a baj? :-))

2022. júl. 5. 01:05
 19/28 anonim ***** válasza:
90%

Nekem egyenlőre kijönni valahogy a depresszióból,ez a cél.Előtte volt sok dolog de most ez a legfontosabb

Amik voltak:Jogsit szerezni motorra,túrázni,Könyvet írni,embereket menteni,Utazni,fejleszteni magam,nyelvet tanulni,külföldre költözni,Repülőböl ugrani

2022. júl. 5. 01:06
 20/28 A kérdező kommentje:

19:

és a korábbiakból mit valósítottàl már meg? mik vannak kipipálva?

2022. júl. 5. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!