Van bakancslistád?
Nem nevezem bakancslistának, mert elcsépelt szó, de van egy-két dolog, amit mindenképpen el akarok érni, illetve ezidáig elértem:
- Maratoni futás: Már futottam maratont, de a célom 3 óra alatt.
- Balaton átúszás: Eddig kimaradt, talán idén, vagy jövőre.
- Egy legalább 4 ezer méter magas hegy megmászása, értelemszerűen nem valami magasba felvonóval és onnan egy kevés séta/mászás, hanem rendes túraként. És persze emellett minél több szép hegy, szurdok, stb. Extraként egy 5 ezres hegy a Kaukázusban vagy Dél-Amerikában.
- Balaton körbetekerése 10 óra alatt. Valószínűleg most is menne, csak sosem próbáltam egyedül körbetekerni, eddig csak ilyen megállunk fürödni, sörözni változat volt.
- Valamely ultramaratoni táv lefutása ésszerű idővel, egyelőre konkrétum nélkül. 12, 24 órás? 100 km? Spartathlon? Még nem tudom.
Van.
-Bungee Jumping
(Ezt most nyáron tervezem)
-Tandemugrás
(ez már meg van)
-Spartan Race
(Ez most április 4én lesz meg Veszprémben)
-Főbb amerikai városok bejárása
-Külföldön dolgozni
-Testépítő versenyen egyszer elindulni
-kockák megszerzése (hason)
(A fenti 2 azért bakancslistás nekem, mert már +8 éve edzek és mindig is 25% testzsír körül voltam és már elérkeztem arra az izom tömegre, hogy realitás lenne egy verseny valamikor, de soha sem diétáztam eddig. Még kockáim sem voltak így most azokért küzdök)
-Egy jó számot írni
(Zongorozák, dobolok, gitározok és éneklek. Már tini koromban írtam pár számot, amig nem igazán annyira jók :D így jött hogy legalább 1 objektívan jó számot írjak ha nem is vagyok hivatás szerűen zenész)
-Cessna vezetés
(Ez még nem biztos, de most nyáron tervezem és már meg van hol)
-Egy film vagy sorozatban lenni. (Nyílván statiszta ként)
-Balatont körbe biciklizése
(Ez is remélhetőleg most nyáron meg lesz, már van rá társam)
-Balatont átúszni
-VR kipróbálása
(Ez is valamikor még idén, mert kb 6 ezertől már lehet, szóval könnyű dolog a listán)
-Egy durva hullámvasút
(Mindig is féltem felűlni, így valamilyen nagyon durván gyorsra szeretnék)
-Fesztiválozás (Sziget, Sound)
(Kicsit furcsa, de soha sem voltam most 22 vagyok és picit zavar. Legalább egyszer éljem át)
-Zipline
-Lőfegyverekkel tőtéren lőni
Nem rég kezdtem el és viszonylag gyorsan haladok rajta szóval még gondolom rengeteg dolog rá fog még kerülni.
Van.
Görögország
Delfinekkel úszni
Tengeri, vagy dunai hajóút
Saját ház, vagy lakás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!