Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bakancslista 20. Szülinap előtt?

Bakancslista 20. Szülinap előtt?

Figyelt kérdés

Tudom, nagyon közhelyes, de holnap leszek 20 éves, ma van az utolsó estém tiniként. Eszembe jutott, hogy nagyon boldog és szép tini korom volt, egyedül annyit hiányolok, hogy nem volt sosem rendes kapcsolatom (max 2-3 hét), és nem veszítettem el a szüzességem.

Esetleg nektek van olyan dolog, amit ti mindenképpen meg akartok élni 20 éves korotok előtt? Ilyen kis bakancslista szerűen.

Lehet bármilyen kategória, szerelem, szex-szel kapcsolatos, de akár munka (első munkahely), első csalódás, fesztivál, koncert stb.

Én sosem voltam ilyen nagyon érdesek/kivételes gyerek, nincsen rengetek olyan story-m amit a gyerekeimnek el tudnék mesélni (azért akad, de nem olyan sok).

Akik már elmúltatok 20, nektek van olyan, amit örültetek, hogy megcsináltatok? Aki még nem, nektek van olyan, amit még meg akartok?

Nekem a tinikorom barátokról, buliról, tanulásról szólt, meg pár kisebb mentálisan gyengébb korszak (önbizalom hiány, enyhe szorongás, szociális fóbia, ilyenek).

Tudom, ostoba dolog, de azért vége a nagy “tini kornak”, amiről annyi könyv, film stb készült.

19/F

2021. nov. 16. 19:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem fog változni pusztán attól, hogy 19 helyett 20 leszel
2021. nov. 16. 19:52
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

"Ma van az utolsó estém tiniként".

Idáig birtam olvasni. Pedig nekem nagy az ingerküszöböm. 😅🤣🤣🤣

Tök gáz vagy haverom

2021. nov. 16. 20:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
18. szülinap előtt szoktak ilyesmit, de amúgy tök alap dolgokat tudok ajánlani: rosszlányok, fű, buli haverokkal, alkohol...vagy minden egyben, nyilván pénztárca kérdése.
2021. nov. 16. 20:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem tudod mit jelent a bakancslista: dolgok amiket még meg akarsz csinálni, mielőtt feldobod a bakancsot.

Remélem azért túléled a holnapot.

2021. nov. 16. 21:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Rossz lányokat ne... Jobb egy normális párkapcsolat. És ezt most nem mint valami KDNP-s fasz mondom, hanem mint aki volt prostival: rossz érzés. Ha már volt normális csajod, rossz érzés
2021. nov. 17. 09:54
 6/16 anonim ***** válasza:

5

Akkor veled valami baj van, (régi beforratlan érzések stb) amúgy ennyi erővel egy sima egy éjszakásra is lehetne ezt mondani.

2021. nov. 17. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot! Na?
2021. nov. 17. 16:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg Boldog szülinapot!

Remélem ma délbe keltál mert olyan nagy volt a buli tegnap! :D

2021. nov. 17. 16:42
 9/16 anonim ***** válasza:
6, nyilván elmentem és nyilván maga az aktus jó volt, de zavart is, de nagyon rossz és illúzióromboló volt maga a tény, hogy én most fizetek egy nőnek azért, hogy velem legyen. Holott én se egy 25+-os szűz voltam,és ha az embernek nem ez az egyetlen esélye, akkor hagyja ezt az egészet, mert egyszerűen lelkileg rossz, az egodnak is árt... Függetlenül attól, hogy áll a cerkád és előbb-utóbb el is sül
2021. nov. 17. 16:51
 10/16 anonim ***** válasza:

9

Ha 25+os szűz voltál akkor alapjáraton veled volt a baj, nyilván ezen a prosti se segít, az önbizalom stb felépítése nem ilyen egyszerű.

Amúgy ez már eléggé Off téma, nem kapcsolódik a kérdéshez.

2021. nov. 17. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!