Mit csinálnál, ha igazán nagyot akarnál gurítani? (Mi van még a bakancslistádon? )
Na végre, most már érthető mi az a gurítás.
Tőzsde, könyvírás, idegennyelvek például.
-Úszd át Magyarország összes folyóját
-Szerezz autogramot számodra nagyra tartott emberektől
-Juss el az Antarktiszra
-Ha szereted a horgászatot akkor abban is állíthatsz fel országos vagy akár világcsúcsokat. (de az egyéni rekordok sorozatos megdöntése is izgalmas :D) Tengeri horgászatot különösen ajánlom
-Szervezz biciklitúrát Ázsiába (asszem ezzel is Guiness rekordot döntesz)
-bungee jumping
-megkóstolni idegen népek legextrémebb ételét
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
7 kontinens
198 ENSZ ország, plusz szakadár köztársaságok
Mount Everest alaptábor
Mount Blanc megmászás
Annapurna-kör
Látni: Angkor, Machu Picchu, Taj Mahal, Gíza, Luxor, Niagara, Uluru, Nagy Korallzátony, Kínai Nagy Fal, Bajkonurban egy kilövés
Satöbbi. Szerintem a fentiekre kell pár tízmilla meg úgy 20 év, hajrá.
Nekem régi vágyam áthajózni egy vitorlás hajó fedélzetén a Földet, á'la Magellán!
Valamint egy Alaszka - Tűzföld pánamerikai motorozás, ahol a végén a tengerbe rúgom a motort, jó igényesen! :D
Sajnos a cimborák, akikkel közösen terveztük ezeket, már megállapodtak és papucsok lettek. De most hogy így végiggondolom, igazából annyira elegem van a mesterségesen gerjesztett vírus parának, hogy lehet eladom a lakásomat, és útnak indulok...
Az "Úszd át Magyarország összes folyóját" kimondottan tetszik.
Jelenleg beterveztem egy Grossvenediger túrát, illetve az El Camino északi utat, az óceán mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!