Tinik, fiatalok! Mik a terveitek az idei nyárra?
Évek óta a nyaram a táborozásról, fesztiválról és utazgatásról szól. Idén ez mind elmarad, amit annyira nem bánok, jól fog esni egy nyugisabb vakáció.
Viszont motivációra lenne szükségem, nem szeretném értelmetlenül ellőni ezt a nyarat, így gondoltam megkérdem: nektek mik a terveitek erre az otthonülős nyárra, mik szerepelnek a bakancslistán?
Na,ez jó kérdés. Én se szeretném magányosan eltölteni a nyarat.
Hány éves vagy pontosan?
19 vagyok.
Én se szeretnék egyedül elleni, de valszeg ez lesz, mert a városban, ahol élek, nem sok olyan barátom/ismerősöm van akikkel napi szinten el tudnám tölteni az időt (délutánt/estét).
És van pár kötöttebb dolog is a nyaramban: két közép érettségiből újravizsgázom, egyből meg emeltezem, tehát októberig tanulnom kell, inkább kisebb szabású terveket kell kitaláljak...
3-as, nyugi, mivel nem ismerlek kb mindegy nekem hogy mi a másik titkos terved, nem igazán izgat a dolgot :P
3-as vagyok:
Tudom, csak jó kedvem van :D Reméltem átjön :P
Kitartást a tanuláshoz!
Én diákmunkázni akartam volna , csak lehetőség nem igazán van, persze nem adom fel a keresést.
Amúgy idén érettségiztem, és jövőre szeretnék emeltezni, szóval arra tanulok, meg elkezdtem spanyolul tanulni, plusz matekozom is, mert a matekérettségim elég gyenge lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!