Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megosztod, mi szerepel a...

Megosztod, mi szerepel a bakancslistádon?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy kinek milyen vágyai, motivációi vannak, hátha inspirálódunk egy kicsit. Lehet egészen apró dolgoktól az igazán nagy kihívásokig.

Nekem néhány:

- régi bécsi zongora a nappaliba

( használt, amit feltuningolok)

- törpenyuszi

- felsőfokra emelni az angolom

- anyagi függetlenség

- kandalló

- sikeres webstore

- olaszország: toszkána

- új-zéland

- tengerparti barlangban szeretkezni

- egy teljes éjszakát egy eldugottabb tengerparti szakaszon tölteni, vinni pokrócot, párnát, stb és csak hallgatni a nagy semmit ( természetesen társsal)

- letenni a jogsit

- túrórudi automata ( ez kizárt)

- befejezni a könyvem

- sütiket sütni mesterszinten

- anyagilag olyan helyzetben lenni, hogy tudjak másoknak segíteni

- erotikus múzeum

- azokat a ruhákat, amiket magamnak terveztem, megvarratni

- egy bizonyos félelmemet leküzdeni

- olasz középszint

- sakkozó partnert találni

- teljesen telepakolni antik könyvekkel

a még üres helyeket a szekrényeken

N

2022. júl. 4. 23:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Munkahelyet váltani, egy barátnőt találni, aki elfogad.
2022. júl. 4. 23:34
 2/28 A kérdező kommentje:

1:

hát igen, a társ nekem is jól jönne.

Kérdés, hogy ezért én személy szerint mit tudok tenni, hiszen ez pont egy olyan dolog, amit csekély mértékben tudunk alakítani :-/

2022. júl. 4. 23:37
 3/28 anonim ***** válasza:
38%
1#: Az alapszemélyiségen nem igazán tud az ember változtatni, de meg tudja próbálni:).
2022. júl. 4. 23:39
 4/28 A kérdező kommentje:

az már igaz :-)

Újabb kérdés, hogy erre ki lesz fogékony, kivel leszünk kompatibilisek.

Szerintetek gyakorlati szinten mennyire befolyásolható az, kibe szeretsz bele, vagy ki szeret beléd? Pusztán csak szerencse és sorsszerű lenne minden találkozás? Mi vagyunk a “parasztok” a sakktáblán és az élet meg dobálja a bábukat?

2022. júl. 4. 23:44
 5/28 anonim ***** válasza:
97%

Meggyógyulni.

Megtanulni leszállni a földre és álmodozás helyett gyakorlatias dolgokkal tölteni az időt.

Beilleszkedni a társadalomba.

Elvégezni egy egyetemet.

Megtanulni még két, vagy három nyelven.

2022. júl. 4. 23:46
 6/28 A kérdező kommentje:

5:

Nálad mi számit álmodozasnak?

Hogy néz ez ki nálad?

2022. júl. 4. 23:49
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle dolog pörög a fejemben. Elképzelt jelenetek főleg. Mondták már, hogy írjam le, de amikor azt akarnám, akkor elszáll az ihlet.
2022. júl. 4. 23:52
 8/28 anonim ***** válasza:
95%

- Kéktúra teljesítése (majd még több hasonló túra)

- Ismerkedés terén fejlődni

- Lakást kifizetni/megcsinálni (kezdő lakás)

- Lakást eladni és elköltözni egy másikba

- Új munkahelyet keresni, mert a jelenlegi elég zsákutca

- Találni valamit, amit saját vállalkozásban végezhetek fizetés kiegészítésként

- Pénzt keresni hobbival. Túraszervezés, túravezetés.

- Családot alapítani. Nincs kivel, de ettől még vágyom a klasszikus családmodellre.

2022. júl. 4. 23:56
 9/28 anonim ***** válasza:
90%

4#-re válasz az 1#-től:):

"...erre ki lesz fogékony, kivel leszünk kompatibilisek.":

Ez olyan kérdés, hogy nehéz, nincs rá megoldás. Lehet, hogy egy introvertált bejön egy extrovertáltnak, egy Kosnak egy Rák, de lehet az ellentettje is. A személyiség, a másikhoz való hozzáállás a mérvadó több esetben. E mellett meghatározó tud lenni a külső is.

Összesítve: minden mindennel összefügg, hogy kiderüljön a passzolás, vagy az unszimpátia.

A befolyásolhatóság kérdése: van egy alaptermészet, és ha azt hozza a személy, akkor többnyire valamikor, valakinek tuti lesz, hogy be fog jönni. Ez az egész olyan, mint a mágnes mindenkinek van megfelelő pólusai, ellenpólusai.

Azonban részben tényleg vannak helyzetek, amikor a sors találja meg a másikat, a véletlen befigyel.

Nem vagyunk "parasztok" a sakktáblán, mert gondolkodunk, és van/lehet akaratunk, önálló döntésünk is:).

2022. júl. 4. 23:59
 10/28 anonim ***** válasza:
91%

Esküszöm, olyan aranyos volt ez a lista kérdező, hogy feldobta a kedvem :D Egy tinikori legjobb barátnőmre emlékeztetsz.

A túrórudi automata volt a legjobb az egészben :D a reklámban tetszett meg?

Nekem sajnos annyira nem volt még lehetőségem élni, hogy nem is merek elkezdeni listázni, mert soha nem érnék a végére. Eleve minden érdekel és minden élményt meg tapasztalatot tudok értékelni és becsülni.

De leginkább az utazgatás érdekelne, bejárnám a világot. Persze előbb az országot.

Tetszik a te listád is, meg a többiek hozzászólásaiban is találtam olyan dolgokat amiket szívesen pipálnék.

Szerintem nekem az egész világ egy bakancslista, mert nem nagyon tudok olyat elképzelni ami ne érdekelne.

2022. júl. 5. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!