Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha 30 évesen nem volt párkapcs...

Ha 30 évesen nem volt párkapcsolatom, akkor már nem is lesz?

Figyelt kérdés

Valahogy eddig nem kerestem a szerelmet, teljesen lefoglalt a tanulás, munkakeresés, minden egyéb. Most kezdem érezni, hogy egyedül vagyok, a barátaim már mind családosak. Nehezen megy új embereket megismerni és nagyon sok a görcs bennem, nagyon nehezen tudok megnyílni és megbízni valakiben, de szerintem egész normális ember vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy van számomra létező ember, akivel kapcsolatban tudnák élni. Úgy érzem néha az egész párkeresés olyan, mint egy piac, ahol te kell eladd magad, én ezt nem tudom csinálni.Vannak hasonló emberek, akire ilyen későn talált rá a szerelem? Engedjem el ezt a vonalat?

(Nem kérek privát üzeneteket, köszi, hogy megérted. :) )

2022. jún. 19. 20:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
27%

"Érdekesek ezek a vélemények, tökéletesen reprezentálja az átlag magyar mentalitást. :)"

Az is érdekes, hogy ha te olyan szuper tökéletes vagy, akkor mégis miért nem kellettél eddig senkinek?

Minden megvan, jó munka, önbizalom és mégis...

Talán mégsem vagy olyan nagy ász.

2022. jún. 20. 06:54
 22/25 anonim ***** válasza:
22%

21

Ma már nem tűt keres a normális ember a szénakazalban, hanem porszemet a galaxisban, amit az itteni félbolond panaszkodók is igazolnak jelentősen...

2022. jún. 20. 08:52
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván lesz párkapcsolatod, de ha 30 éves korodig nem volt pár hosszabb kapcsolatod, akkor elsőre szerintem nem az "igazit" kell keresni (nemedet nem tudom).

Szóval szerintem ez a jó recept: laza ismerkedés, barátkozás, barátok keresése, programok szervezése stb, szóval nem szabad görcsösen keresni elsőre az "igazit".

Nem soká 27 leszek, és én is hasonlóan helyzetben vagyok, igaz én nem akarok párkapcsolatot, de a környezetemben már mindenki IS családos, ez akarva-akaratlanul is befolyásolhat.

Olyan érzést kelthet, hogy lemaradtál valamiről...de szerintem ez nem így van pl nagybátyámnak 38 évesen lett családja-gyereke, most tölti az 50et és jön a második.

2022. jún. 20. 08:52
 24/25 anonim ***** válasza:
14%

"most tölti az 50et és jön a második."

Hát nem tudom.. szerintem ennek azért nem kéne követendő példának lennie...

2022. jún. 20. 09:49
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

24

Nem írtam , hogy követendő példa.

2022. jún. 20. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!