Jogos, ha hülyének néznek amiatt mert 19 évesen sosem volt barátnőm?
Nem azért, mert sose lett volna rá esélyem. Egyetlen lány volt akit tényleg szerettem, de azt a lehetőseget elrontottam. Jelenleg annyira nem is szeretnék, úgy vagyok vele, hogyha jönne az igazi, akkor nyílván megragadnám a lehetőséget, de nincs kedvem azért csajozni, meg összejönni valakivel, hogy ne érezzem magam egyedül.Eddig akárkinek elmondtam, hogy szűz vagyok és még nem is csókolóztam, hülyének néztek és azt mondták, hogy gáz. Tényleg érezzem magam emiatt szarul?
Ha nagyon akarnám, tudnék szerezni barátnőt, de mi értelme van, ha nemérzem, hogy ő lenne az igazi?
Mi értelme úgy együtt lenni valakivel?
Az én gondolkodásmódommal van baj?
Nem az.
És egy dolgot jegyezz meg: ez a te életed, ne mások vágyai szerint éld!
Igen gáz
Érezd szarul magad emiatt
Most jobb?
Nem, bőven ráérsz, de a felfogásoddal van egy kis baj szerintem.
Olyan, hogy igazi nem létezik, csak a mesében. Az első kapcsolatod 1-2 évig fog tartani nagy valószínűséggel, az, hogy nem tart ki egy évig, annak nagyobb a valószínűsége, mint annak, hogy 2 évet megél.
Ha valakit érdekesnek, vonzónak találsz, akkor kezdeményezz, bármi lehet belőle!
Nem gáz, hogy még szűz vagy, az inkább, hogy ilyen mértékben rugózol rajta, az pedig még inkább, hogy az "igaz szerelemre" vársz.
Klassz lesz a nagy Ő-nek, ha összejöttök, és neked nulla tapasztalatod lesz a szexben és a párkapcsolati helyzetek kezelésében is. Ha ott fogsz majd értetlenkedni, hogy ezt vagy azt vajon hogy értette a másik, vagy amikor kétségbe esel az első vitánál, mert biztosra veszed, hogy az a kapcsolat végét jelzi.
Nem kell mindenkivel járni és fűvel-fával lefeküdni, de tapasztalatokat gyűjteni, és magadat is jobban megismerni ezek által, - a jelek szerint - marhára nem ártana.
Mostanában elég gyakran előfordul itt olyan kérdés, hogy 19 éves fiúként még nem volt barátnő, se kapcsolat, de annyira nem is akar.
Nem igazán tudom eldönteni, hogy ugyanaz a személy ennyire bizonytalan, vagy egy unatkozó trollról van-e szó...
En lassan 2x19 vagyok, es en is ugyanitt tartok :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!