Hülyének néz ez a barátnőm?
Figyelt kérdés
Múltkor heherészve felhív, hogy terhes. Dehát bulikázott, ivott, drogozott, most mi lesz?Mondtam neki, hogy beágyazódás után gáz az ilyesmi, ami így pár hét. Most kiderült, hogy 2 hónapos tehes, és állítja, hogy én azt mondtam neki, hogy beágyazódás után nem gáz :D Normális? Csak mert én azt hittem, hogy pofán verem, úgy felháborodtam. Különben én azt sem értem, hogy ha valaki nem védekezik akkor mi a francnak iszik megt drogozik? Ha inni meg drogozni akart, akkor védekezzen. Erre nem mondott semmit. Úgy tett, mintha ez nem is volna kérdés. Az áliskolázottságát és az álműveltségét fitogtatta, jött Ceizellel meg hasonlókkal.2018. okt. 28. 13:22
1/6 anonim válasza:
Ideje cserélni a baráti társaságod
2/6 anonim válasza:
én is ezt javaslom. egy rettentően primitív és buta lány a barátnőd, rettentően sajnálom a születendő gyermekét. legjobb lenne ha örökbeadná inkább. sokkal jobb élete lehetne egy másik családnál mint az ostoba barátnődnél. én a helyedben menekülnék tőle, semmi értelme ilyenekkel barátkozni csak visszaveszik a te intelligenciádat is az ilyen csököttagyúak
3/6 A kérdező kommentje:
ez egy tudálékosdrogos.
2018. okt. 28. 13:59
4/6 anonim válasza:
Jesszusom, ezt szörnyű olvasni. Nem vagyok egy habzó szájú mindenáron magzatvédő anyatigris, de az ilyenektől felmegy bennem a pumpa. Halál komolyan felnyomnám a drogok miatt, hátha sikerül leszedni a szerről, mielőtt a baba bánja. :(
Kár, hogy a terhesség alatti alkohol/cigi/drogfogyasztás nem büntetendő....
5/6 A kérdező kommentje:
az első híváskor egy db kimaradt menszeszről kussolt. most azzal tódít, hogy az első teszt nem mutatta ki. nem is volt ott semmiféle teszt
2018. okt. 29. 13:57
6/6 A kérdező kommentje:
szóval csak a második kimaradt menszeszt vette észre. na ez mi a fsz???? és hazudgál a tesztről :D
2018. okt. 29. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!