Hülyének nézne ezért a nőgyógyászom?
Figyelt kérdés
3 hete voltam nála amikor felirattam egy másik fogamzásgátlót.Jangee-ról Dienille-re váltottam,mert ebben több a női hormon,ami csökkenti a szörösödést,és az aknékat.Amióta szedem,gombás lettem tőle.2 hér múlva megyek hozzá vissza egyéb okokból,hülyének nézne ha megkérném hogy írja fel mégis a Jangee-t?Vagy egy másikat?2014. aug. 22. 09:08
1/3 anonim válasza:
Nem, kipróbáltad, nem jött be, ennyi.
2/3 anonim válasza:
Miért nézne hülyének? Neked ez nem vált be, és kész! Biztosan fel fog írni egy másikat, amitől nem lesznek ilyen gondjaid.;)
3/3 anonim válasza:
Dehogy néz hülyének. Meg ha annak néz sincs semmi. Én úgy jártam, hogy felírt egy fogamzásgátlót, és arra ugye a 3 hónapos türelmi idő van írva, hogy utána elmúlnak a kellemetlen tünetek. Letelt a 3 hónap, és én visszamentem, hogy írjon újabb adagot. Elmeséltem, hogy mit tapasztaltam, és azt mondta, hogy azt rögtön kellett volna cserélni, nem lett volna muszáj 3 hónapig szenvednem. Azóta megtanultam, hogy ha valami számomra brutális dolog felmerül, ami számomra nem, vagy csak nagy áldozatok árán viselhető, akkor "sikítani" kell. Kaptam másik gyógyszert, és elmúlt a napjaimat megkeserítő panaszom.
Szólj bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!