Gáz, hogy 21. évesen még nincs nőgyógyászom?
Nem feltétlenül. Ha nem volt indokolt eddig felkeresni a nőgyógyászt, akkor nem. Nekem sincs még, mert nem volt semmilyen panaszom (hál'istennek), a nemi életet pedig még csak 2 hónapja kezdtem. Azért így már tudom, hogy rákszűrés meg ilyesmi miatt szükségees lesz elmenni nődokihoz, úgyhogy nyár végén valószínűleg elmegyek, mert ősztől úgy sem lenne időm rá suli mellett.
19/L
Miért lenne gáz???
Ha nem voltál még az is teljesen normális.
Az ideálisnak tartott az, ha 23 éves korod körül mész el először, vagy a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel.
Ja és persze ha valami bajod van akkor előbb is.
Miért kellene menned, ha nincs semmi bajod?
A protokoll szerint szüzen 23-24 évesen menj az első szűrésre. Ha már élsz szexuális életet akkor viszont egy évvel utána menj el szűrésre.
Kedves 3-as hozzászóló!
Annyira jót nevettem a hozzászólásodon, hogy elhatároztam, írok. Köszönöm, hogy megnevettettél. Most épp nagy szükségem volt rá. :-D
Ha már nemi életet éltél 14 éves korod óta, akkor megértem a "lecseszést". Mert tényleg annak elkezdése után 1 évvel illik elmenni az első szűrő-vizsgálatra.
De ha nem, akkor csak a pénztárca duzzasztása lehetett az orvos célja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!