Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten krém és hüvelykúpot...

Canesten krém és hüvelykúpot használhatok 17 évesen?

Figyelt kérdés
Mert anyukám megvette, és amikor elolvasta a betegtájékoztatót, akkor láttuk, hogy 18 év alatt nem lehet használni. Kerlek rendesen valaszoljatok.
2014. jún. 30. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Hááát, szerintem nem vészes. Nem tudom, mi lehet az indok erre. Ha szükséged van rá, én azt mondom, nem pár hónapon múlik.
2014. jún. 30. 22:55
 2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan hasznalhatod,nem lesz semmi mellekhatasa.Ez nem gyogyszer amit szajon at kell szedni.Nem is ertem miert irtak ra,hogy nem szabad.Mar majdnem 18 vagy az a par honap nem szamit.Szoval nyugodtan hasznald szerintem.
2014. jún. 30. 22:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. júl. 1. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Természetesen használhatod. Nem tudom miért van ráírva, amikor a patikában is kiadják szó nélkül a 16 évesnek is.
2014. júl. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!